ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najčešća ženska i muška imena u Hrvatskoj | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najčešća ženska i muška imena u Hrvatskoj

Autor Ivan Vukić

Dok čekamo početak Popisa 2021, idemo malo u prošlost

 Ljudi (1) Izvor: Shutterstock

O popisu stanovništva svakodnevno možete čitati, od novosti uvedene ove godine (popisivanje u dvije faze – jedna online i jedna terenska), o kaznama ako ne želite dati podatke o popisnim jedinicama do toga trebate li pustiti u kuću popisivača.

S obzirom da će se prvi podaci o popisu stanovništva u Hrvatskoj objaviti tek 6 dana od završetka popisa, a na neke podatke ćemo čekati i puno duže, mi smo istražili koja su najčešća ženska i muška imena beba u Hrvatskoj, od 1929. do 2011. godine. Iznenadit ćete se koliko su neka imena česta, poput Marije i Ivana.

Detaljnije ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr, a do tada pogledajte kako izgleda popisni obrazac te kakva sve pravila vrijede uz Popis 2021. Do početka (ili završetka) popisa stanovništva možete postići lijepu kožu i bez odlaska u kozmetički salon. A bez interneta je omogućeno korištenje dokumenata kroz servis Google Drive.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI