ZA LAKŠI PRELAZAK NA EURO Kroz pola godine počinje prilagodba | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA LAKŠI PRELAZAK NA EURO Kroz pola godine počinje prilagodba

HRK2EUR Converter omogućuje dvojni prikaz cijena na webu, u kunama i eurima

Euro kuna.jpg Izvor: Shutterstock

Konverter je potpuno besplatan za preuzimanje i korištenje, a razvio ga je CROZ. Moguće ga je prilagoditi vlastitim potrebama, bilo da imate web shop ili veliku tvrtku. Od 1. srpnja 2022. do 31. prosinca 2023. godine, odnosno šest mjeseci prije i 12 mjeseci nakon što euro stupi na snagu, svi proizvodi i usluge u Hrvatskoj morat će biti označeni dvostrukim cijenama - u kunama i u eurima.

HRK2EUR Converter.jpg Izvor: CROZ

Kao što je poznato, na euro će Hrvatska prijeći od 1. siječnja 2023. godine slijedom pristanka na obavezno uvođenje eura kao službene valute umjesto hrvatske kune. Obavezu je Hrvatska prihvatila ulaskom u Europsku uniju 2013. godine.

Na CROZ-ovoj web stranici napominju kako alat HRK2EUR Converter bilo tko može potpuno besplatno implementirati na svoju web stranicu kroz samo nekoliko klikova. Dopuštaju i prilagodbe vlastitim potrebama. Bez dodatnog programiranja u web shoppovima će se istovremeno prikazivati cijene u eurima i u kunama.

Napominju kako sukladno običajima u open-source zajednici, HRK2EUR Converter nema nikakvu garanciju niti dodatnu podršku, a trenutno ne postoji plan za daljnji razvoj. Konverter se može preuzeti na sljedećim platformama: Github i NPM.

HRK2EUR Converter
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost