TIJEKOM SLJEDEĆIH 5 GODINA: Kina će ubrzati pritisak na 6G | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TIJEKOM SLJEDEĆIH 5 GODINA: Kina će ubrzati pritisak na 6G

Kineska vlada će razvoju 6G-a dati visoki prioritet

 Izvor: Shutterstock

Kineske državne novine China Daily prenijele su izjave vladinih i industrijskih stručnjaka koji su zacrtali plan za unaprjeđenje 6G-a u razdoblju od 2021. do 2025. godine. Bit će to dio šireg cilja "digitalne Kine" uz koji će tehnologija dati novi ekonomski zamah.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Yang Xiaowei, zamjenik čelnika kineske uprave za cyber prostor u izjavi je rekao da će Kina ubrzati istraživanje i razvoj 6G tehnologija, izgradnju velike 5G mreže i dodatni poticaj za IPv6. Uložit će se više napora u izgradnju sustava i standarda kako bi se prilagodili protoku podataka, prekograničnom prijenosu podataka i zaštiti podataka, čime Kina nastoji iskoristiti blagodati digitalne ekonomije.

Za očekivati je da će 6G tehnologija zaživjeti do 2030. godine, a već od 2028. godine u svijetu se očekuje pokretanje prvih eksperimentalnih 6G mreža. Kina je u studenom prošle godine lansirala svoj prvi 6G eksperimentalni satelit u atmosferu kako bi se testirao visokofrekventni terahercni spektar.

Najnovije

Mobilnost