ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako zaista izgleda platforma Cijepise te cijeli postupak prijave | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako zaista izgleda platforma Cijepise te cijeli postupak prijave

U procesu prijave za cijepljenje protiv bolesti Covid-19 nalazi se ozbiljna greška zbog koje možete zakasniti na cijepljenje

 Izvor: Profimedia

Kako izgleda platforma Cijepise? Ako još niste vidjeli kako izgleda prijava na Cijepise.zdravlje.hr, večeras iza ponoći objavljujemo sve detalje, ali i otkrivamo jedan bitan detalj (ili bolje rečeno propust) zbog kojeg možete zakasniti na vašu dozu cjepiva.

Naime, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo u potvrdnom e-mailu, s terminom za cijepljenje, zamolit će vas da ne dolazite ranije nego što je naznačen vaš termin cijepljenja, što je sasvim u redu. Ali, u tom se dijelu nalazi jedna odnosno bolje rečeno napisane su dvije informacije koje su kontradiktorne jedna drugoj.

O čemu se točno radi otkrivamo uskoro na Smartlife.hr, a do tada saznajte kako prepoznati lažni mobitel prilikom kupnje putem raznih oglasnika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost