ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako promijeniti mobilnu mrežu, a zadržati isti broj telefona | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako promijeniti mobilnu mrežu, a zadržati isti broj telefona

Prenijeti broj mobilnog telefona u drugu mrežu ne zahtijeva puno vremena, a sve možete obaviti iz svoje fotelje

 Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Neka od pitanja koja muče korisnike su mogu li zadržati postojeći broj prilikom promjene operatora. u kojem će roku moj broj biti prenesen u mrežu drugog operatora, koliko ću dugo biti bez usluge…

Nećete vjerovati, ali više od 2 milijuna korisnika mobitela u Hrvatskoj je tijekom prvog kvartala ove godine prenijelo svoj broj iz jedne u drugu mobilnu mrežu. U Hrvatskoj je u tom periodu bilo aktivno 4.360.990 korisnika, što znači da je gotovo polovica korisnika mijenjala telekom operatora.

I pri tome su zadržali svoj isti broj telefona. Vjerojatno su promijenili iznos računa koji plaćaju, ili možda poboljšali pokrivenost signalom jer su to dva glavna razloga za promjernu.

Kako na jednostavan način promijeniti telekom operatora, uz zadržavanje istog broja telefona (također, i predbroja kako bi vas svi i dalje mogli dobiti na isti broj), objasnit ćemo sutra na Smartlife.hr, a to tada obavezno napravite softversko ažuriranje Chrome pretraživača interneta jer je Google objavio upozorenje o ugroženoj sigurnosti.

Dosadno vam je i negdje biste putovali? Ako se tek pripremate onda će vam naš članak o najmanjim zemljama na svijetu, o kojima možete saznati sve bitno kroz mobilne aplikacije, itekako dobro doći.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost