ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koliko je praktična EU digitalna COVID potvrda | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koliko je praktična EU digitalna COVID potvrda

Autor Krunoslav Ćosić

Mjesec dana nakon uvođenja EU digitalne COVID potvrde donosimo prve zaključke o njihovoj praktičnosti

  Izvor: Krunoslav Ćosić

Otputovali smo u Sloveniju i Španjolsku, a usput smo koristili EU digitalnu COVID potvrdu. Dokument koji pojednostavljuje putovanja širom Europske unije ima svoju pozitivnu, ali i negativnu stranu.

Do potvrde možete doći na portalu e-Građani (ili u HZZO-u) te zatražiti besplatnu potvrdu ako ste cijepljeni cjepivom protiv bolesti COVID-19 odobrenim od strane HALMED-a (Pfizer, Moderna, AstraZeneca), ako imate negativan PCR test ili brzi antigenski test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19.

Što je dobro kod „Covid putovnice“, a što manje dobro objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite saznati kakva pravila na snagu stupaju u cijelu EU pa tako i u Hrvatsku što se tiče kupovine maskica za mobitele, šminke i ostalih sitnica čija je vrijednost manja od 160 kn (22 EUR). Pametni kišobran svidjet će se ženama, ali i svima onima koji po kiši žele vidjeti kuda hodaju, ali i da ih drugi (u prometu) lakše uoče.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI