AKO STE IMALI ŠTETU NA VOZILU NAKON POTRESA U SISKU: Prijave traju još samo dva dana | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AKO STE IMALI ŠTETU NA VOZILU NAKON POTRESA U SISKU: Prijave traju još samo dva dana

Autor Krunoslav Ćosić

Požurite s prijavom šteta na osobnim automobilima, ukoliko je vaše vozilo stradalo od potresa 29. prosinca 2020.

  Izvor: Grad Sisak

Vlasnici osobnih automobila, koji su na dan 29. prosinca 2020. imali prijavljeno prebivalište u Gradu Sisku, a koji su pretrpjeli materijalnu štetu na vozilu koje se nalazilo na javnoj parkirnoj površini Grada Siska uslijed potresa koji se dogodio 29. prosinca 2020. godine, mogu prijaviti nastalu štetu radi ostvarivanja odštete koju isplaćuje Grad Sisak. Uz prijavu štete potrebno je priložiti zapisnik policije o izvršenom očevidu na mjestu gdje je nastala šteta na vozilu.

Prijava štete na vozilu podnosi se dostavom obrasca koji se mogu preuzeti na www.sisak.hr ili na privremenoj adresi gradske uprave Grada Siska, Marijana Cvetkovića 8, Sisak, radnim danom od 08.00 do 16.00 sati. Obrasci se mogu podnijeti mailom na [email protected]

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na broj telefona 044 635-522. Vlasnici vozila koji žele koristiti novčanu pomoć koju dodjeljuje Grad Sisak, trebaju dostaviti svoje prijave na propisanom obrascu zaključno sa 31. ožujka 2021. godine.

Nakon prikupljenih prijava šteta Grad Sisak propisat će uvjete i način dodjele novčane pomoći vlasnicima vozila. Odšteta će se isplatiti temeljem ukupnog broja prijava, temeljem raspoloživih sredstava i temeljem procjene štete, a najviše do vrijednosti vozila srednje klase.