GRAD ZAGREB: Kako do besplatne pokazne karte ZET-a? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FREE VOŽNJA

GRAD ZAGREB: Kako do besplatne pokazne karte ZET-a?

Autor Krunoslav Ćosić
Autor Krunoslav Ćosić

Tko ima pravo na besplatan pokaz Zagrebačkog električnog tramvaja?

Izvor: Profimedia

Pravo na besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-a, ako to pravo ne ostvaruju po drugoj osnovi, imaju redoviti učenici i redoviti studenti državljani Republike Hrvatske s prijavljenim prebivalištem u Gradu Zagrebu čiji su ukupni mjesečni prihodi po članu kućanstva jednaki ili manji od 2.000,00 kuna te redoviti učenici i redoviti studenti smješteni na skrb izvan vlastite obitelji na temelju pravomoćne odluke nadležnog tijela.

Pravo na besplatnu godišnju ili mjesečnu pokaznu kartu ZET-a imaju azilanti i stranci pod supsidijarnom zaštitom s prijavljenim prebivalištem u Gradu Zagrebu te članovi obitelji azilanata i članovi obitelji stranaca pod supsidijarnom zaštitom koji zakonito borave u Republici Hrvatskoj, a kojima je međunarodna zaštita odobrena sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti.

wn;ncp;category_code_hea Izvor: Profimedia

Za utvrđivanje prava na besplatnu pokaznu kartu ZET-a potrebno Uredu za demografiju podnijeti zahtjev na priloženom obrascu. Uredno i čitko popunjenom i potpisanom zahtjevu potrebno je priložiti:

• uredno i čitko popunjen i potpisan obrazac izjave o članovima kućanstva
• dokaz o statusu redovitog učenika, dokaz o statusu redovitog studenta odnosno apsolventa sa studentskim pravima, ne stariji od mjesec dana za tekuću školsku/akademsku godinu za podnositelja zahtjeva
• dokaz o prijavljenom prebivalištu u Gradu Zagrebu ne stariji od mjesec dana od dana podnošenja zahtjeva za podnositelja zahtjeva i sve članove kućanstva
• presliku pravomoćne odluke nadležnog tijela o skrbi izvan vlastite obitelji
• potvrdu MUP-a o statusu azilanta ili stranca pod supsidijarnom zaštitom.

Najnovije

Mobilnost