NA SLEME, NA SLEME: Na Medvednici se više nikad nećete izgubiti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NA SLEME, NA SLEME: Na Medvednici se više nikad nećete izgubiti

Ne samo što se više nikada nećete izgubiti nego se više nećete niti previše umoriti

 Izvor: Apple

Mobilna aplikacija Moje Sljeme, iza koje stoji Grad Zagreb, namijenjena je sugrađanima i svim posjetiteljima grada s ciljem približavanja prirodi. Cilj aplikacije je potaknuti građane na aktivni odmor na otvorenom, vratiti Zagrepčane na planinarske staze, obronke i vrhove Medvednice te poticati na zdrav način življenja.

Zahvaljujući ucrtanim stazama, Moje Sljeme omogućuje siguran dolazak do cilja, bilo do planinarskog doma, smještaja ili neke znamenitosti (Medvedgrad, Špilja Veternica, Horvatove stube, Rudnik Zrinski, slap Sopot), a pri korištenju aplikacije veličine 20-ak MB potrebno je uključiti lokacijsku uslugu na telefonu i koristiti mobilni podatkovni promet. Ukoliko u nekom trenutku ostanete bez signala, što ne bi trebalo čuditi, i dalje ćete moći koristiti prethodno učitan dio karte.

Posjetom Parku prirode Medvednica, koju mnogi nazivaju plućima Zagreba, podignut ćete i svoj imunitet, itekako bitan u vrijeme pandemije koronavirusa jer se kretanjem i boravkom u prirodi doprinosi vlastitom zdravlju.

Aplikacija Moje Sljeme namijenjena je i neiskusnim planinarima koji mogu biti sigurni da će doći do cilja i sigurno se vratiti natrag, zasigurno će popularizirati hodanje u prirodi, a na tragu zdravog življenja za očekivati je i manji broj automobila na Sljemenu.

Prije nego i sami preuzmete aplikaciju na svoj pametni telefon te se upoznate s njezinim mogućnostima, ovo su neke od funkcionalnosti koje se nudi na 400 kilometara staza:

• navigacija
• popis staza
• popis domova i drugih odredišta kao što su izvori, špilje i sakralni objekti
• opisi
• galerije slika
• vremenska prognoza
• odabir dužine, vremena prolaska i težine uspona staze

Kako biste instalirali aplikaciju na svoj Android smartphone, uređaj mora imati Android 8 ili noviju verziju odnosno iOS 12.0 ili noviju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost