POMOZITE KUĆNIM LJUBIMCIMA: Za startup ideju možete dobiti 50.000 franaka | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MIJAU VAV VAV

POMOZITE KUĆNIM LJUBIMCIMA: Za startup ideju možete dobiti 50.000 franaka

Autor Smartlife
Autor Smartlife

Uljepšajte život mačkama i psima – prijavite se na Prvi PetTech program u 2021. godini

Izvor: Pixabay

Svi zainteresirani startupovi mogu se prijaviti na razvojni program Unleashed. Unleashed je jedinstven razvojni program za brigu o kućnim ljubimcima kroz se podržavaju kreativni startupovi, one koji integriraju nauku i tehnologiju te pružaju održiva rešenja koja ispunjavaju potrebe pasa, mačaka i njihovih vlasnika.

Laboratorija Purina Accelerator drugu godinu zaredom poziva startup kompanije iz područja brige o kućnim ljubimcima za prijavu na razvojni program Unleashed. Cilj kompanije je ponuditi nove proizvode i usluge koji će unaprijediti dobrobit ljubimaca i onih koji ih vole.

Izvor: Pixabay

Program Unleashed startup poduzetnicima daje mogućnost suradnje sa stručnjacima Purine s ciljem kreiranja budućih proizvoda ili usluga.

Unleashed u svojoj drugoj godini postojanja traži šest posvećenih i ambicioznih startup poduzetnika koji svoj koncept na polju prehrane, usluga ili tehnologije žele dalje razvijati uz podršku multidisciplinarnih eksperata Purina tima.

Tijekom polugodišnjeg programa poduzetnicima se nudi financijska podrška za svaki projekat u vrijednosti od 50.000 švicarskih franaka, uz podršku eksperata kompanije Purina kako bi ostvarili ciljeve ubrzanog razvoja projekta.

Jedna od prošlogodišnjih pobjednica ovaj jedinstveni razvojni program opisala je kao odličan i sjajno organiziran. “Impresionirana sam načinom na koji je program Unleashed omogućio predstavljanje i podršku malim startupovima. Zaista cijenimo cjelokupno iskustvo i izuzetan profesionalizam koji stoji iza njega”, rekla je Kathrin Burckhardt, suosnivačica britansko-njemačkog startupa za čuvanje mačaka Cat in A Flat.

Prijave se podnose najkasnije do 31. ožujka 2021. godine. Pobjednici će biti proglašeni 24. lipnja 2021., a provedba programa ubrzanog razvoja Unleashed kompanije Purina počinje 25. linja i trajat će do 2. prosinca 2021. godine. Za više informacija posjetite web stranicu www.unleashedbypurina.com

Najnovije

Mobilnost