IAKO SE ČINI NA PRVI POGLED Ovo nije obična nadstrešnica za autobus | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IAKO SE ČINI NA PRVI POGLED Ovo nije obična nadstrešnica za autobus

U roku od samo nekoliko sekundi filtrira zagađeni gradski zrak

 Izvor: Profimedia

Nadstrešnice za autobuse služe zaštiti od vjetra, kiše, snijega i sunca, a uskoro bi nas mogle štititi i od raznih bakterija i virusa. Predstavljamo visokotehnološku nadstrešnicu.

Zahvaljujući tvrtki za inovacije Sino Inno Lab iz Hong Konga i arhitektonskoj tvrtki Arup zagađeni gradski zrak se uz visoku tehnologiju filtrira te se tako ubijaju bakterije i virusi u roku od samo nekoliko sekundi.

Nadstrešnica naziva CAPS 2.0, nastala prema prototipu razvijenom 2015. godine, uklanja i alergene u zraku, ubija gljivice, a već je spremna za komercijalnu prodaju širom svijeta. Uređaj u nadstrešnici uvlači zagađeni zrak iz okoline, stvarajući nevidljivu zračnu zavjesu na donjoj strani. Istodobno se u tom prostoru stvaraju zračne struje koje pročišćavaju zrak.

Prikupljeni zagađeni zrak se interno pročišćava pomoću sredstva za dezinfekciju zraka i multi-HEPA filtera, pri čemu se uklanjaju štetne čestice, a uklanja se i koronavirus.

Iz tvrtke Sino Inno Lab kažu da njihov patentirani sustav dokazano za pola smanjuje izloženost zagađenju, uklanja 99,95% alergena u zraku te u roku od nekoliko sekundi ubija viruse, bakterije i gljivice. Fotografija koju smo objavili je render te pokazuje kako bi to izgledalo na ulicama Londona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost