Dobar primjer iz prakse kako se pazi na okoliš | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Dobar primjer iz prakse kako se pazi na okoliš

84 kg prikupljenih otpadnih baterija bit će adekvatno zbrinuti

 Izvor: Policija

Prikupljanje otpadnih baterija u sklopu provedbe II. komponente preventivnog projekta "Zdrav za pet“ odnosno „sakupljanja otpadnih baterija“ provedeno je u vremenskom periodu od 15. travnja do 11. lipnja 2021.

Kontakt policajci iz Policijske postaje Slatina su u sklopu edukativne radionice u Osnovnoj Školi V. Nazor u Novoj Bukovici s učenicima izradili kutije za zbrinjavanje otpadnih baterija.

Kutije su dostavili suradnicima u projektu odnosno Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, policijskim postajama Orahovica, Pitomača, Virovitica, Postaji prometne policije Virovitica, Postaji granične policije Terezino polje, Interventnoj jedinici policije te Gradu Slatina, OŠ E. Kumičića Slatina, Industrijsko-obrtničkom školu Slatina te lancu NTL-trgovina.

 Izvor: Policija

Policijski službenici Policijske postaje Slatina, Ljiljana Rumenjak i Filip Mrva, posjetili su zatim Osnovnu Školu V. Nazora u Novoj Bukovici te su ravnateljici predali ukupno 84 kg sakupljanih otpadnih baterija. Osnovna Škola će prikupljene baterije predati tvrtki Flora iz Virovitice koja će baterije adekvatno zbrinuti, a škola će zauzvrat dobiti potreban uredski materijal, ali i drugi materijal i pribor koji im je potreban za sljedeću školsku godinu.

U baterijama se nalaze opasni metali kao što su olovo, kadmij ili živa koji, ako nekontrolirano dođu u prirodu, dovode do ozbiljnog ugrožavanja prirode te zdravlja ljudi i životinja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost