CITY UPGRADE konferencija Digitalni razvoj gradova | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CITY UPGRADE konferencija Digitalni razvoj gradova

Udruga gradova organizira konferenciju za koju kaže da neće biti klasična smart city konferencija

 Izvor: City Upgrade

U Umagu se održava četvrto izdanje konferencije cITy Upgrade koja se bavi digitalnim razvojem gradova. Događanje okuplja aktivne sudionike razvoja lokalne zajednice kako bi odgovorili i riješili izazove s kojima se svakodnevno susreću.

Ključne teme 4. izdanja su otpornost i oporavak gradova nakon globalne javnozdravstvene krize, prilike za financiranje, najbolje prakse i digitalna infrastruktura. O umjetnoj inteligenciji u gradu lipicanaca govorit će Dejan Iličić, direktor Razvojne agencije grada Lipika.

Na elementarnoj nepogodi izazvanoj potresom na Banijskom području, jedan od zapovjednika za područje Gline, iznijet će iskustva kako su primjenom digitalne tehnologije, uspješno upravljali kriznom situacijom.

 Izvor: City Upgrade

Fernando de Pablo Martin, direktor Digitalnog ureda Grada Madrida, tijekom prvog konferencijskog dana sa sudionicima će podijeliti svoja iskustva digitalne transformacije najvećeg španjolskog grada i komentirati učinke promjena na funkcioniranje grada i zadovoljstvo više od 3 milijuna stanovnika.

Na panelu Novi mandat – Tko želi biti digitalan? gradonačelnici i predstavnici četiri najveća hrvatska grada (Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba, Ivica Puljak, gradonačelnik Splita, Marko Filipović, gradonačelnik Rijeke i Ivan Radić, gradonačelnik Osijeka) razgovarat će o planovima za digitalizaciju poslovanja grada i pružanja javnih uslugama te raspravljati o osobitostima i prioritetima te iznijeti svoje viđenje o elektroničkoj javnoj upravi.

 Izvor: City Upgrade

Konferencija cITy Upgrade obuhvatit će teme digitalnih servisa države, razvoj digitalnih alata i sustava tijekom krize. Bit će riječi o izazovima upravljanja gradovima tijekom krize kao i o ulozi digitalnih tehnologija tijekom pandemije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost