ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR S plastikom smo totalno okruženi | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR S plastikom smo totalno okruženi

77 zemalja svijeta donijelo je neku vrstu potpune ili djelomične zabrane plastičnih vrećica

 Izvor: Shutterstock

Plastika je dio naše svakodnevice. Barem je tako bilo do sada. Sve više pametnih telefona u posljednjih nekoliko godina koristi staklo za kućište, čime se također utječe na manje plastike u našem okolišu. Za jednokratnu plastiku znamo da je odnedavno na "crnim listama".

Zemlje sve više zabranjuju plastične vrećice, ali postoje kompanije koje plastiku nastavljaju koristiti, iako se pojavljuju poslovni modeli u pojedinim zemljama u kojima po razne tekućine možete doći sa svojom ambalažom.

Istražujemo koje su kompanije u svijetu najgori odnosno najveći zagađivači plastikom. Do tada ne propustite sami napraviti prekrasne kovrče uz pomoć prijenosnog uređaja, a donosimo i podsjetnik na prvog astronauta koji je čak prije 60 godina proveo više od jednog dana u svemiru. Branson i Bezos su na granici svemira proveli samo nekoliko (desetaka) minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost