ZAŠTITITE SE OD NAPADA Otkrivanje krađe identiteta | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZAŠTITITE SE OD NAPADA Otkrivanje krađe identiteta

Uz Chrome preglednik ne morate biti stručnjak za sigurnost

Google Chrome.jpg Izvor: Google

Mnogima je danas na prvom mjestu sigurnost, kada spomenemo internet. Kako biste bili sigurni na internetu Google stalno dodaje nova sigurnosna ažuriranja koja za vas rade iza kulisa.

Google je proširio izolaciju web mjesta (Site Isolation), sigurnosnu značajku koja vas štiti od zlonamjernih web-mjesta. Iz Googlea kažu da je čarolija u obradi svake stranice zasebno tako da zlonamjernici ne mogu pristupiti podacima kojima ne bi trebali.

Izolacija web mjesta pokriva širi raspon web mjesta, poput proširenja, a sve to dolazi s ugađanjima koja poboljšavaju Chromeovu brzinu.

Google Chrome (2).jpg Izvor: Google

Uz svako sljedeće ažuriranje Chromea dobit ćete najbolje iz oba svijeta - brzinu i sigurnost. Krađa identiteta (phishing) i dalje je jedna od vodećih prijetnji na webu, ali zaštita od takvih napada ponekad može utjecati na brzinu preglednika. Uz poboljšanja u obradi slika u Chromeu, otkrivanje krađe identiteta sada je 50 puta brže i troši manje baterije.

Nova ažuriranja i značajke dolaze u Chrome na Android i Windowsima, za Mac, Linux i OS Chrome. Uvođenjem novih ažuriranja za privatnost i sigurnost osjećat ćete se još sigurnije, osnaženije i kontrolirat ćete svoje podatke dok koristite Chrome za pregledavanje weba.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost