ZBOG PATENATA Ericsson ponovno tuži Apple | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZBOG PATENATA Ericsson ponovno tuži Apple

Rasplamsava se rat za 5G patente

 Apple 5G.jpg Izvor: Shutterstock

Ericsson je podnio nove zahtjeve za zaštitu 5G patenata, koji pokrivaju IP područje. To sve više sliči na rat za 5G patente s Appleom, a zahtjevi su podneseni američkom okružnom sudu. Kroz dva sudska slučaja, s četiri patenta pokrivena u jednom i osam u drugom, izvijestio je Foss Patents pozivajući se na novinsku službu IAM.

Ovo je Ericssonov posljednji potez u sukobu koji je doveo do toga da je svaka tvrtka poduzela pravni postupak u SAD-u tijekom 2021. jer su propali pregovori o obnovi sedmogodišnjeg ugovora o licenciranju za telekomunikacijske patente, što je prvi put potpisano 2015. godine.

 Ericsson Kina Izvor: Shutterstock

Appleov prethodni ugovor pokrivao je 2G, 3G i 4G, ali tvrtke do sada nisu uspjele postići novi sporazum koji se odnosi na 5G. Prema Ericssonovim navodima, prenosi Mobile World Live, Apple sada koristi svoju tehnologiju bez licence “budući da je prethodni ugovor istekao”. Foss Patents je istaknuo da će Apple sigurno uzvratiti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI