PRIJEVARA! Ne postoji mobilna aplikacija Squid game | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRIJEVARA! Ne postoji mobilna aplikacija Squid game

Na tragu uspjeha Netflixove serije Squid game zaraženi su milijuni pametnih telefona

squid-game4 Izvor: Netflix

Netflix je tek najavio igru Squid game, što znači da nije dostupna za preuzimanje. Korisnici su pronašli aplikaciju pod tim nazivom, ali to nije Netflixova aplikacija nego se radi o prijevari.

Stoga, ne preuzimajte aplikacije pod tim nazivom sve dok ne pročitate da je video igra službeno dostupna preko Netflix platforme. PhoneArena upozorava korisnike i očigledno obožavatelje Squid Game serije, koja je oborila sve rekorde gledanosti, da ne preuzimaju ništa u vezi sa serijom s Google Play Storea.

squid-game Izvor: Netflix

Razlog je jednostavan: maliciozne aplikacije vrebaju naivne korisnike!

Kompanija Google skinula je nekoliko Squid game aplikacija s Play Storea jer je to bio prikriveni zlonamjerni Android softver. Najgore je prošlo nekoliko milijuna korisnika koji su preuzeli Squid Wallpaper 4K HD aplikaciju, za koju je dokazano da je trojanac virus, ali i adware softver koji omogućuje pop-up reklame i SMS prijevare putem pretplate.

Malware je ovog puta zamaskiran u Squid game aplikaciju, a radi se o odavno poznatom Jokeru koji smo već susretali u Google Play trgovini. Stručnjaci i sam portal PhoneArena savjetuju svima koji su instalirali bilo kakvu Squid game aplikaciju i/ili igru da ih odmah obrišu i aktiviraju antivirusni softver na svojim telefonima te koriste neki besplatni kako bi pregledali telefon.

Lukas Stefanko Twitter Izvor: Twitter

Joker je podmukao program koji krade novac neopreznih korisnika tako što aktivira SMS Premium pretplatu putem kratkih kodova i naplaćuje svaku dobivenu poruku. Osim toga, prikazuje reklame koje su često vrlo nepristojne i tiču se sadržaja za odrasle. Ako i vi imate ovakve probleme s telefonom - provjerite jeste li pokupili neku malicioznu aplikaciju i obrišite ju zajedno sa svim sadržajem koji je napravila.

Squid game se tek razvija kao ideja video igre i Netflixovi čelnici još uvijek razmatraju potencijalne scenarije realizacije, ali dok sve službeno ne bude najavljeno - ne preuzimajte na telefon ništa na ovu temu, čak ni kad se to nalazi u službenoj Android trgovini.

Squid Game | Official Trailer | Netflix
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost