I ZA KORISNIKE ANDROIDA Apple omogućuje praćenje AirTagova | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

I ZA KORISNIKE ANDROIDA Apple omogućuje praćenje AirTagova

Za sada je dostupno samo američkim korisnicima

Apple AirTag (2).jpg Izvor: Apple

Apple je pokrenuo aplikaciju kako bi američkim korisnicima Android uređaja omogućio otkrivanje obližnjih AirTagova, što je potez koji je trebao ograničiti korištenje uređaja za praćenje u tajnosti.

Tracker Detect.jpg Izvor: Google Play Store

Aplikacija Tracker Detect skenira Apple AirTag i druge uređaje koristeći Appleovu Find My mrežu uključujući iPhone uređaje kako bi se smanjila mogućnost skrivanja oznaka za praćenje ljudi ili stvari. Izvještaji su povezivali AirTags s krađama luksuznih vozila, prenosi Mobile World Live.

Aplikacija će se usredotočiti na uređaje koji su neko vrijeme bili odvojeni od svojih vlasnika umjesto da prikazuje sve obližnje AirTagove. Apple je u objavi objasnio da je aplikaciji potreban pristup lokaciji korisnika i aktiviranje Bluetooth, izvijestio je 9to5Mac.

Apple AirTag (1).jpg Izvor: Apple

Find My mreža je otvorena za proizvođače uređaja trećih strana u travnju, što je korisnicima iPhonea omogućilo praćenje i drugih uređaja, a ne samo Appleovih.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost