ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Google i njegovi pametni telefoni | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Google i njegovi pametni telefoni

Google tek treba razbiti tržište pametnih telefona, a pomoći će im u tome sustavom na čipu Tensor

 Izvor: Google

Google je nedavno najavio sljedeću generaciju Pixel pametnih telefona. Bez dijeljenja previše detalja o telefonima koji bi trebali debitirati ove jeseni, najava je više nagovještavala ono što slijedi. Pixel 6 i 6 Pro bit će prvi pametni telefoni pokrenuti Googleovim vlastitim silicijem, prilagođenim sustavom na čipu pod nazivom Tensor.

Gdje se u svijetu Googleovi pametni telefoni primarno najviše koriste saznat ćete sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite odličnu vijest za sve vlasnike starijih Mercedesovih automobila - automatski će prepoznati opasne rupe na cesti.

Umjetna inteligencija postaje dio naših života i što se tiče zaključavanja kuća i stanova. Uz AI nećete brinuti o sigurnosti dok ste izvan kuće. Želite li znati sve o 1154 UNESCO-ve kulturne baštine, od kojih je 10 i u Hrvatskoj?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost