FITBIT CHARGE 5 Za praćenje zdravlja koristi ga i Will Smith | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FITBIT CHARGE 5 Za praćenje zdravlja koristi ga i Will Smith

Google je predstavio novu pametnu narukvicu za koju se "zalijepio" i poznati hollywoodski glumac

Fitbit Charge 5 (2) Izvor: Google

Pametna narukvica Fitbit Charge 5 koristi se za praćenje zdravlja, dobar je fitness partner, a može vam pomoći u održavanju kondicije, praćenju stresa, nadzoru zdravlja srca te općoj dobrobiti, objavio je Google na svojem blogu.

Sve je smješteno u tankom, elegantnom dizajnu, sa svjetlijim zaslonom u boji osjetljivim na dodir i do sedam dana trajanja baterije (što ovisi o upotrebi). Charge 5 dolazi sa šest mjeseci uključene usluge Fitbit Premium tako da ćete dobiti detaljnije izvještaje i smjernice za više od 500 vježbi, ali i svakodnevne savjete za prehranu koji će vam pomoći da učinite ono što je najbolje za vaše tijelo.

 Izvor: Google

Uz ovu narukvicu znat ćete i kad je vaše tijelo spremno za vježbu odnosno trebate li stati i odmoriti se. Svako jutro dobivat ćete ocjenu na temelju vaše kondicije, varijabilnosti otkucaja srca (HRV) i nedavnog sna. Dobit ćete i analizu onoga što je utjecalo na vaš rezultat te prijedloge poput preporučenog ciljanog broja minuta aktivnosti.

Charge 5 ima ugrađeni GPS, 20 načina vježbanja, automatsko prepoznavanje vježbi i procjenu vaše potrošnje kisika. Uz to, uz Premium možete pristupiti do više od 200 vježbi certificiranih trenera i popularnih marki poput Daily Burn, barre3, obé i novim visokoenergetskim vježbama iz tvrtke Les Mills.

 Izvor: Google

Tijekom 2020. godine čak 40% odraslih osoba izjavilo je da je doživjelo veliki stres. Kako bi vam pomogao u boljem upravljanju stresom, Charge 5 je Googleov prvi uređaj za praćenje koji uključuje EDA senzor, a koji mjeri odgovor vašeg tijela na stres kroz male promjene u znojnim žlijezdama na vašim prstima.

EDA je po prvi put Googe ponudio prošle jeseni s Fitbit Senseom te su otkrili da je 70% korisnika smanjilo broj otkucaja srca tijekom dvominutne sesije skeniranja EDA-e, što pokazuje da ti alati mogu pomoći u smanjenju stresa.

Meet Fitbit Charge 5
Izvor: Youtube

Narukvica 24 sata na dan prati broj otkucaja srca te daje obavijest kada ste iznad ili ispod svojih osobnih raspona. Iako mnogi čimbenici mogu utjecati na broj otkucaja srca, visoki ili niski otkucaji srca mogu biti pokazatelj srčanog stanja koje zahtijeva medicinsku pozornost.

 Izvor: Google

Uz Charge 5 je moguće beskontaktno plaćanje, praćenje obavijesti s uparenog pametnog telefona te brzo odgovaranje, a možete birati između 20 šarenih izgleda sata. Novi model je 10 posto tanji od prethodnika Charge 4, dolazi s novim AMOLED ekranom u boji te opcijom uvijek uključenog ekrana (always-on display). Ekran je dvostruko svjetliji od prethodnika. Moguća je zamjena silikonskih narukvica.

Cijena za Fitbit Charge 5 je 179,95 USD, a uključeno je Premium članstvo u trajanju od šest mjeseci. Novi će model koristiti glumac, pjevač i producent Will Smith, najnoviji Fitbitov ambasador koji će na društvenim mrežama objavljivati ekskluzivne sadržaje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost