ODGOĐENO! Novi Apple Watch 7 bi mogao stići nešto kasnije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ODGOĐENO! Novi Apple Watch 7 bi mogao stići nešto kasnije

Autor Smartlife

Zbog kompleksnosti novog dizajna proizvodnja Apple Watch 7 modela će biti prolongirana

 Apple-Watch-7 Izvor: Youtube

Dok svi čekamo objavu datuma novog Appleovog događaja, ove ćemo godine (najvjerojatnije) morati malo duže čekati na novi Apple Watch.

Popularni izvori koji se bave nepotvrđenim informacijama o kompaniji Apple izvještavaju kako postoji problem s redizajnom Apple Watcha 7 te da će proizvodnja zbog toga kasniti. Naime, zbog kompleksnosti novog dizajna proizvodnja će (izgleda) biti prolongirana pa će Apple sa svojim pametnim satom najvjerojatnije propustiti rujna kao mjesec u kojem je ova kompanija obično predstavljala svoje pametne satove.

Prenosimo informacije s čuvenog azijskog portala Nikkei Asia:

“Proizvodnja novog Apple Watcha u velikoj je mjeri odložena zbog kompliciranog dizajna novog pametnog sata. Proizvođači Apple Watcha 7 započeli su manju proizvodnju prošli tjedan, ali su naišli na kritične izazove u postizanju zadovoljavajućih proizvodnih performansi. Tri izvora kažu da se trenutno razočaravajuća kvaliteta proizvodnje može pripisati složenosti dizajna koji se značajno razlikuje od onog iz prethodnih generacija sata, a montažeri su pronašli probleme prilikom sastavljanja elektronskih modula, komponenti i ekrana.”

Ako je proizvodnja novih Appleovih satova tek počela prošli tjedan, kako se navodi, Apple bi morao ubaciti u šestu brzinu ukoliko želi održati svoj događaj u rujnu i nastaviti s dominacijom na tržištu. S druge strane, ukoliko je problem samo u pametnom satu nije nemoguće da ga Apple najavi na događaju, a prodaja bude pomjerena za kasnije.

Velike promjene

Dizajn novog Apple Watcha trebao bi biti najveća promjena u odnosu na prethodni model. Novi model će najvjerojatnije imati veliki broj novih komponenata u kućištu sličnih dimenzija kao što je senzor za mjerenje tlaka. Otpornost na vodu je također na popisu podržanih specifikacija, što dodatno otežava procese projektiranja i proizvodnje.

Još jedna promjena koju očekujemo na novom Apple Watchu 7 je drugačiji oblik kućišta kako bi bio sličan onome na iPhone 12 i iPad Pro, što znači “četvrtastiji” izgled u odnosu na dosadašnji zakrivljeni, obli sat. Najavljuje se i veći ekran, prije svega zahvaljujući tankim okvirima jer bi dimenzije trebale biti neznatno veće u odnosu na postojeće modele od 40 i 44 mm.

Prema informacijama koje su do sad objavljene, Apple Watch 7 možemo očekivati zajedno s iPhone 13 na službenom događaju koji bi se trebao održati 14. rujna.

Apple Watch Series 7 - EXCLUSIVE FIRST LOOK
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI