MONITOR SA SKOČNOM KAMEROM Korisni su za video konferencije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MONITOR SA SKOČNOM KAMEROM Korisni su za video konferencije

Autor Krunoslav Ćosić

Dell je predstavio monitore uz koje će video konferencije poprimiti drugu dimenziju

 Dell 24 i 27 inčni video konferencijski monitor Izvor: Dell Technologies

Novi Dell S2422HZ dijagonale 23,8 inča i u fullHD rezoluciji te S2722DZ od 27 inča s QHD rezulucijom su monitori namijenjeni za video konferencije. Ugrađena skočna kamera na manjem modelu ostaje skrivena sve dok se ne pokrene videochat. Rezolucije je 5 megapiksela. Ugrađeni su mikrofoni za uklanjanje šuma te dvostruki zvučnici od 5 W.

 Dell S2422HZ Izvor: Dell Technologies

Oba monitora podržavaju ComfortView Plus s certifikatom TÜV koji sadrži uključenu tehnologiju smanjenja plavog svjetla bez gubitka točnosti prikaza boja. Ostale značajke uključuju mogućnost USB-C povezivanja, tehnologiju AMD FreeSync te brzinu osvježavanja od 75 Hz za gaming u slobodno vrijeme.

Drugi model Dell C1422H je prijenosni monitor napravljen kao vrhunski pratilac prijenosnog računala, a riječ je o prvom Dellovom prijenosnom monitoru od 14 inča pomoću kojeg korisnici mogu ostvariti maksimalnu produktivnost u radu s dva zaslona na bilo kojem mjestu.

Monitor ima masu manju od pola kilograma, debljine je manje od četvrtine inča tako da će se vrlo lako moći ponijeti i na putovanje. IPS matrica podržava fullHD rezoluciju, ima omjer širine i visine 16:9 nudi plug and play način rada s USB vezom.

 Dell 14 inčni prijenosni monitor Izvor: Dell Technologies

Jednostavnim pritiskanjem gumba za brzi pristup može se prilagoditi svjetlina (do 300 nita) dok ComfortView značajka smanjuje štetne emisije plavog svjetla za manji umor očiju. Uz monitor dolazi mali stalak koji se savija od 10 do 90 stupnjeva te nosi Energy Star i EPEAT GOLD certifikate.

Spomenimo i Dell 27 4K UHD USB-C monitor (S2722QC) i Dell 27 USB-C monitor (S2722DC) koji se ističu punjenjem prijenosnog računala snagom do 65 W tako da će biti idealni za radni prostor, kako u uredu, tako i kod kuće. S jednim USB-C kabelom podržana je isporuka videa, zvuka i podataka.

 Dell 27 4K UHD USB-C Monitor Izvor: Dell Technologies

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI