ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koriste li profi fotografi kamere na mobitelima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koriste li profi fotografi kamere na mobitelima

Autor Krunoslav Ćosić

Prihvaćaju li profesionalni fotografi kamere na mobitela ili ih ne doživljavaju ozbiljno

 Kamera pametni telefon (2) Izvor: Shutterstock

Prema istraživanju koje je proveo Suite 48 Analytics, odgovor je da i ne. U posljednjih nekoliko godina fotoaparati na pametnim telefonima demokratizirali su fotografiju na način koji ni pojava jeftinih digitalnih fotoaparata početkom 21. stoljeća nije uspjela.

Zahvaljujući napretku u hardveru i, što je možda još važnije, u poboljšanju slike pomoću umjetne inteligencije, stotine milijuna korisnika pametnih telefona sada mogu snimati fotografije profesionalne kvalitete, a da ne moraju uložiti niti jedan dolar u namjensku fotografsku opremu.

Što na to kažu profesionalni fotografi objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do sutra pogledajte što nude Facebookove pametne naočale s dvije kamere kojima možete narediti snimanje glasom. Rimac Nevera se već pojavila na markama Hrvatske pošte, a u ograničenoj količini od 30.000 njih 1500 se kupuje kriptovalutama. I za kraj, zašto ne biste stimulirali akupunkturne točke toplom kamenom olovkom?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI