DVA NOVA GARMINOVA PAMETNA SATA Venu 2 Plus i vivomove Sport | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DVA NOVA GARMINOVA PAMETNA SATA Venu 2 Plus i vivomove Sport

Autor Krunoslav Ćosić

Jedan je sad već klasični pametni sat, a drugi hibridni pametni sat

 Venu 2 Plus_Garmin (1).jpg Izvor: Garmin

Garmin Venu 2 Plus je GPS pametni sat s Bluetoothom koji se spaja na pametni telefon i prima dolazne pozive na sam sat. Telefoniranje je dostupno uz samo jedan dodir gumba. Moguće je putem sata poslati i razne poruke. Omogućeno je korištenje glasovnog asistenta direktno s vašeg zapešća.

Novom Garminovom pametnom satu možete postaviti i bilo kakvo pitanje, čak ga možete pitati koliko je sati. Ne šalimo se, iako na ruci u tom trenutku imate sat. Recimo, trčite i nemate vremena niti pogledati u ekran pametnog sata. Naravno, ova će funkcionalnost dobro doći i slabovidnim i slijepim osobama.

Glasovno upravljanje kompatibilno je sa Siri, Google Assistantom ili Bixbyjem, a možete koristiti i glasovni pomoćnik svog pametnog telefona za slanje poruka, postavljanje pitanja, upravljanje kompatibilnim pametnim kućnim uređajima i još mnogo toga.

 Venu 2 Plus_Garmin (2).jpg Izvor: Garmin

Novi model donosi sve uobičajene zdravstvene, wellness i fitness funkcije poput ocjene spavanja s uvidima, praćenje cjelodnevnog stresa, praćenje razine energije, Pulse Ox i široku paletu praćenja fitnessa i vježbanja.

Nadalje, dostupno je praćenje otkucaja srca (s korisnički konfiguriranim upozorenjima za visoka ili niska očitanja), Firstbeat Analytics, aktivnosti disanja, kondicijska dob, disanje, hidratacije i zdravlje žena (praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće).

Body Battery praćenje energije pokazuje koliko je napunjeno vaše tijelo kao i iscrpljujuće učinke stresa i vježbanja. Health Snapshot bilježi dvominutni prozor ključnih zdravstvenih statistika i generira izvješće koje možete podijeliti s pružateljem zdravstvenih usluga. To je izvrstan alat za bilježenje fizioloških podataka kad god se osjećate izvan kondicije.

 Venu2Plus_garmin.jpg Izvor: Garmin

Garmin Venu 2 Plus uključuje sve najnovije fitness funkcije koje su nedavno predstavljene u seriji Venu 2, uključujući 25+ ugrađenih sportskih aplikacija za zatvorene prostore i sportske aplikacije koje zahtijevaju GPS, što uključuje hodanje, trčanje, HIIT, vožnju biciklom, plivanje u bazenu, pilates, jogu, penjanje, planinarenje, napredni trening snage s grafikom mišićne karte i još mnogo toga.

Ima 75+ učitanih animiranih treninga za kardio, jogu, snagu, HIIT i pilates koji pokazuju pravilnu formu i tehniku u Garmin Connectu i na zapešću. Bilo da trenirate za utrku od 5 km ili nešto dužu, Venu 2 Plus kompatibilan je s besplatnim planovima treninga Garmin Coach.

Tu su i uobičajene funkcije poput automatskog otkrivanja nezgode (tijekom šetnji na otvorenom, trčanja ili vožnje) i ručno aktivirana upozorenja za pomoć, od kojih oba šalju poruku s korisnikovom lokacijom njihovim kontaktima za hitne slučajeve.

LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji praćenje aktivnosti korisnika na otvorenom. Korisnici mogu dodijeliti određeni kontakt za hitne slučajeve koji Venu 2 Plus može nazvati, kao što su lokalne hitne službe.

Garmin Venu 2 Plus će s jednim punjenjem baterije potrajati do 9 dana. U GPS načinu baterija omogućuje do 8 sati rada. Dolazi u tri boje kućišta od 43 mm, ima okvir i hardver od nehrđajućeg čelika i silikonski remen od 20 mm, koji se može mijenjati. Cijena za Garmin Venu 2 Plus je 3300 kuna.

Pročitajte opširan opis novog modela Garmin vivomove Sport

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI