KAD SE SPOJE BEZVREMENSKI DIZAJN I TEHNOLOGIJE Ima kazaljke, ali je ipak pametni sat | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KAD SE SPOJE BEZVREMENSKI DIZAJN I TEHNOLOGIJE Ima kazaljke, ali je ipak pametni sat

Autor Krunoslav Ćosić

Hibridni pametni sat Garmin vívomove Sport ima kazaljke koje otkucavaju i pomiču se

 vivomoveSport_Garmin (1).jpg Izvor: Garmin

Nisu svi pametni satovi isti, nemaju svi ekran preko cijele površine. Garmin je, uz novi Venu 2 Plus, predstavio i zanimljiv na prvi pogled klasični sat, ali ima i mogućnost povezivanja s pametnim telefonom te prikazuje korisne funkcionalnosti današnjih modernih pametnih satova.

Garmin vívomove Sport ima skriveni zaslon osjetljiv na dodir. Ustvari, zaslon nije skriven, možete ga dotaknuti i koristi, ali je na prvi pogled skriven, ako se na zaslonu ne prikazuju nikakve notifikacije niti informacije. Prikazuje dolazne pozive na uparenom pametnom telefonu, tekstne poruke, ažuriranja društvenih medija i upozorenja. Korisnici Androida mogu odgovarati na poruke, a sat je kompatibilan s većim brojem funkcija i s Appleovim pametnim telefonima.

 vivomove-Family_Garmin.jpg Izvor: Garmin

I novi model prati zdravlje i kondiciju vlasnika sata. Ima cijeli paket alata za zdravlje i wellness, uključujući praćenje razine energije Body Battery, cjelodnevno praćenje stresa, napredno praćenje sna, ugrađene sportske aplikacije s povezanim GPS-om i još mnogo toga.

Aktivnosti disanja vode korisnika kroz opuštajući niz udisaja i zadržavanja za usredotočenost i ublažavanje stresa dok Body Battery pokazuje trenutnu razinu energije tijela što može pomoći pri planiranju treninga.

Garmin vívomove Sport pruža uvid u zdravstvenu svijest praćenjem disanja, razine kisika u krvi, naprednog spavanja (s fazama spavanja), bilježenja hidratacije i 24/7 otkucaja srca (s korisničkim upozorenjima za visoka ili niska očitanja).

 vivomoveSport_Garmin (3).jpg Izvor: Garmin

Funkcije zdravlja žena, uključujući praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće, podržavaju žene tijekom svake faze reproduktivnog ciklusa s mogućnošću bilježenja simptoma uz druge podatke o zdravlju i stanju u aplikaciji Garmin Connect.

Sat uključuje ugrađene sportske aplikacije za jogu, snagu, pilates, kardio, traku za trčanje, biciklizam i još mnogo toga. Povezivanjem preko GPS-a kompatibilnog pametnog telefona omogućuje precizno praćenje udaljenosti i tempa tijekom šetnji na otvorenom, trčanja i vožnje biciklom.

 vivomoveSport_Garmin.jpg Izvor: Garmin

Iznad ekrana nalaze se prave kazaljke koje otkucavaju, a površina sata je u toplim bojama uz nježnu zelenu koja podsjeća na sofisticiranu wellness estetiku. Profinjeni metalni naglašeni detalji dodaju dimenziju i daju uglađen, suvremeni dojam. Narukvica je silikonska.

Trajanje baterije je do 5 dana u načinu rada pametnog sata s do još jednog dana u načinu rada kao sat (samo kazaljke). Cijena za Garmin vívomove Sport je 1180 kuna.

 vivomoveSport_Garmin (7).jpg Izvor: Garmin

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI