SERIJA FĒNIX 7 Sadrži 24/7 alate za zdravlje i wellness | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SERIJA FĒNIX 7 Sadrži 24/7 alate za zdravlje i wellness

Autor Krunoslav Ćosić

Garmin je predstavio fēnix, novu liniju robusnih multisport pametnih satova

 fenix 7_Garmin (3).jpg Izvor: IAN KASNOFF/IAN KASNOFF

Potpuno nova serija Garmin fēnix 7 ima novi dizajn zaslona osjetljivog na dodir uz kontrolu s 5 tipki, napredne alate za vježbanje, modele poboljšane solarnom energijom uz produljeno trajanje baterije i ugrađenu svjetiljku za modele fēnix 7X.

Uz višepojasno pozicioniranje i mapiranje više kontinenata sve je to integrirano u čvrsto kućište od vrhunskih materijala poput titanija i safira, sa zaštitom za gumbe i metalom ojačanim spojnim ušicama. Dodatni benefit je napredno solarno punjenje za produljeno trajanje baterije.

 fenix7-Family.jpg Izvor: Garmin

S uvođenjem Sapphire Solar modela korisnici ne moraju birati između solarnih mogućnosti i safirnih leća otpornih na ogrebotine, kao što su to ranije činili za seriju fēnix 6. Poboljšana je sposobnost solarnog prikupljanja do 200% u načinu rada pametnog sata s fēnix 6 Solar na fēnix 7 Solar. Modeli fēnix 7X s podrškom za solarnu energiju mogu izdržati čak i dulje između punjenja uz trajanje
baterije do 5 tjedana u načinu rada pametnog sata i do 5 dana u načinu rada GPS.

LED svjetiljka

Garmin Fēnix 7X ima integriranu hands-free multi-LED svjetiljku s brzim pristupom. Ovo višenamjensko svjetlo je revolucija u sportu, avanturi i svakodnevnom životu. Prilikom postavljanja šatora ili trčanja po mraku crveno ili podesivo bijelo svjetlo osvijetlit će put za veću vidljivost i svjesnost situacije. S uključenim načinom trčanja svjetlo će se podudarati s ritmom trkača izmjenjujući se između bijele i crvene pri svakom zamahu ruke kako bi mogli vidjeti i biti viđeni, čineći svaki korak samouvjereno.

 fenix 7_Garmin (5).jpg Izvor: IAN KASNOFF/IAN KASNOFF

Novost su alat za izdržljivost u stvarnom vremenu koji omogućuje sportašima praćenje razine napora tijekom trčanja ili bicikliranja kako bi se izbjeglo izgaranje, Visual Race Predictor uzima u obzir povijest trčanja i ukupnu kondiciju kako bi se pružila procjena utrke i uvid u to kako trening napreduje.

Svi satovi fēnix 7 imaju unaprijed instalirane karte SkiView i 42. 000 golf terena. Standardni i solarni modeli omogućuju preuzimanje TopoActive karti iz bilo koje regije diljem svijeta. Up Ahead značajka pruža točne lokacije pomoćnih postaja, staza, sljedećeg skretanja itd.

 fenix 7_Garmin (1).jpg Izvor: IAN KASNOFF/IAN KASNOFF

Serija se sastoji od modela fēnix 7S, fēnix 7 i fēnix 7X, s opcijama za standardna (nije solarna), Solar i Sapphire Solar izdanja, a preporučena maloprodajna cijena počinje od 5320 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI