DOBIT ĆETE I DODATNE POKLONE The Freestyle prenosivi projektor | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DOBIT ĆETE I DODATNE POKLONE The Freestyle prenosivi projektor

Autor Krunoslav Ćosić

Prenosivi projektor tvrtke Samsung Electronics nedavno je predstavljen na CES 2022

 Samsung The Freestyle_Lifestyle_1.jpg Izvor: Samsung

Ovo je prvi projektor takve vrste. Uređaj sadrži elegantan i lagan dizajn, donosi brojne značajke za kvalitetnu reprodukciju omiljenog video i audio sadržaja, a uz to korisnicima omogućava veliku dozu zabave bez obzira gdje se nalazili. Teži svega 830 grama i stane na dlan svačije ruke, a zbog svoje napredne tehnologije može biti projektor, pametni zvučnik i ambijentalno osvjetljenje.

Spojite li ga na pametni telefon na kojem svira glazba, projektor Samsung The Freestyle omogućava kreiranje svjetlosnih efekata te istovremeno može preuzeti ulogu pametnog zvučnika koji analizira glazbu i prema njoj projicira vizualne efekte.

 Samsung The Freestyle_Lifestyle_3.jpg Izvor: Samsung

Njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stupnjeva pa će korisnici svoj željeni sadržaj moći prikazivati gdje god požele – na stolovima, podovima, zidu ili čak na stropu. Sadrži i automatski fokus (auto-focus) za besprijekorno čist prikaz.

Ovo malo prijenosno čudo ima podršku za Smart TV što korisnicima pruža različite opcije – od streaminga, zrcaljenja te emitiranja omiljenih filmova, serija ili sadržaja s pametnih telefona, a ujedno je i prvi projektor na svijetu certificiran od strane velikih globalnih OTT partnera za vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja.

 Samsung The Freestyle_Lifestyle_2.jpg Izvor: Samsung

Ne morate ga uvijek spajati na utičnicu u zidu – može raditi i preko eksternim baterijama koje održavaju USB-PD te 50W/20V output ili više. Prenosivost nije jedini benefit koji nudi - donosi brojne značajke koje podižu kvalitetu reprodukcije poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i niveliranja (auto-level).

The Freestyle projektor od sada je dostupan za prednarudžbe u Hrvatskoj po cijeni od 7.499 kuna, a na poklon dobivate zaštitnu masku za Freestyle i tablet Galaxy Tab A8 3 + 32 GB Wifi (do isteka zaliha poklona).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI