NOVI GAMING MONITORI: Za ubrzano eSports igranje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI GAMING MONITORI: Za ubrzano eSports igranje

Autor Krunoslav Ćosić

Gameri sazrijevaju kao i njihov pristup gamingu

 Philips 32M1N5800A (5).jpg Izvor: Philips

Sesija PC gaminga ostaje omiljeni poslijepodnevni hobi, ali mnogi gameri sazrijevajući šire svoje horizonte na konzole iduće generacije.

Nova serija Philips M5000 pruža intenzitet i detalje konkurencije o kojoj god da je igri riječ: Philips 27M1N5200PA nudi ubrzano igranje eSportsa na 27-inčnom Full HD Fast IPS monitoru dok Philips 32M1N5800A omogućava optimalnu kvalitetu slike zahvaljujući 31,5-inčnom 4K UHD IPS monitoru.

Oba modela dolaze s trostranim dizajnom bez okvira, kao i SmartErgoBaseom, ergonomskim metalnim postoljem koje omogućuje pametno upravljanje žicama, nužno za jasan i vizualno ugodan setup. Dugi sati provedeni u igranju mogu imati velik utjecaj i na oči, zbog čega ovi modeli nude način rada LowBlue i prikaz bez treperenja slike za jednostavno iskustvo gledanja.

Philips 27M1N5200PA

Savršen je za kompetitivne igre orijentirane na akciju kao što su multiplayer i pucačke igre te MOBA. Nudi intenzivnu igru kroz visokokvalitetne značajke kao što su glatke i oštre slike, pune detalja i bez kašnjenja.

Ultravisoka brzina osvježavanja od 240 Hz jamči kako nijedan kadar na vrhuncu utakmice neće biti izgubljen dok MPRT od 0,5 ms učinkovito uklanja mrlje i zamućenja, dajući oštre, precizne vizuale. Monitor dolazi s pogodnosti FreeSync premium i niskim zaostajanjem ulaza kako bi u potpunosti postigao igru niske latencije, bez zastajkivanja slike, čime se poboljšava iskustvo igranja.

Philips 27M1N5200PA dolazi sa zaslonom omjera 16:9 u fullHD rezoluciji te uz Fast IPS koji daje oštre i detaljne slike visoke preciznosti boja, što pridonosi vizualnom iskustvu. Zahvaljujući zaslonu Fast-IPS dolazi s ultravisokom brzinom osvježavanja od 240 Hz, piksel vremenom odaziva od 1 ms GtG, odličnim kutovima gledanja i 400 nitova svjetline. Cijena za Philips 27M1N5200PA je 3168 kuna.

Philips 32M1N5800A

Hibridni gaming monitor budućnosti uz HDMI 2.1 povezivanje zadovoljava potrebu za brzim gamingom na računalu i konzolama sljedeće generacije. Gameri mogu odabrati žele li igrati intenzivne PC igre, uživajući u svim prednostima brzine osvježavanja od 144 Hz, ili izvući maksimum iz najnovijih konzola sa stopom osvježavanja od 120 Hz pri rezoluciji 4 UHD.

 Philips 32M1N5800A (2).jpg Izvor: Philips

Igra je uvijek glatka zahvaljujući brzom vremenu odaziva od 1 ms (GtG) i prilagodljivoj sinkronizaciji, a gotovo potpuno bez kašnjenja zahvaljujući niskom ulaznom kašnjenju. Philips 32M1N5800A pruža precizne i bogate slike s razlučivosti UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) i tehnologijom Ultra Wide Color za živopisne slike i medije koji će oživjeti. Ovaj model ima certifikat DisplayHDR 400 VESA.

Dolazi s MultiViewom za iskustvo dvostruke povezanosti i pregleda te je idealan i za najsloženije multitasking postave s više uređaja. Baza monitora omogućuje znatne ergonomske prilagodbe (uključujući prilagodbu visine, zakretanja, nagiba i kuta rotacije) za ublažavanje fizičkih naprezanja tijekom dugih gaming sesija.

Površina monitora 32M1N5800A ima certifikat SIAA s antibakterijskim premazom koji smanjuje prianjanje i širenje bakterija na kućištu monitora, pružajući dodatni mir za svako dijeljenje hardvera. Cijena za Philips 32M1N5800A je 6796 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI