TIKTOK ZVIJEZDA FAT CAP SPRAYS: Tehnologije i ulična umjetnost | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TIKTOK ZVIJEZDA FAT CAP SPRAYS: Tehnologije i ulična umjetnost

Autor Krunoslav Ćosić

Kreativnost noću nikad nije izgledala življe

 Fat Cap Sprays x Samsung (3).jpg Izvor: Samsung

Ulični umjetnik Fat Cap Sprays je po prvi put oslobodio svoju kreativnost u noćnom okruženju. Koristio je novi Samsung Galaxy S22 Ultra koji omogućuje precizne fotografije uz Nightography kamere.

Samsung predstavlja posebnu kampanju „Noć u novom svjetlu“ koja donosi živost i svjetlinu u noćnu fotografiju. Kampanja se sastoji od četiri različite epizode na tjednoj bazi koje pružaju ekskluzivan uvid u najnovija remek djela uličnog umjetnika i TikTok zvijezde.

Fat Cap Sprays bez mogućnosti kvalitetnog fotografiranja noću ne bi mogao na isti način izraziti svoju kreativnost. Od sada uz Samsung Galaxy S22 Ultra može snimiti nevjerojatne i jasne fotografije u gotovo svim svjetlosnim uvjetima.

 Fat Cap Sprays x Samsung (2).jpg Izvor: Samsung

Od sada može stvarati svoja svjetleća umjetnička djela i noću, pri tome pokazujući sam proces stvaranja umjetnosti te kako ona pozitivno utječe na gradske četvrti gdje se stvara. U sklopu ove posebne kampanje, ovaj fascinantan oblik umjetnosti fokusirat će se na motiv lisice, prvo takvo noćno stvorenje u potpuno novom opusu ovog umjetnika.

„Za mene je dokumentiranje procesa stvaranja umjetnosti jednako važno kao i umjetničko djelo samo po sebi. Mogućnosti noćnog fotografiranja Galaxy S22 pametnog telefona za mene znače da mogu konačno ostvariti svoj san u stvaranju ovih novih, noćnih djela gdje slikam u mraku bez bojazni hoću li to moći dokumentirati fotografijom“, rekao je umjetnik Fat Cap Sprays.

 Fat Cap Sprays x Samsung (5).jpg Izvor: Samsung

Samsungov pametni telefon omogućuje slobodu fotografiranja u bilo kojim svjetlosnim uvjetima te se kreativnost ovog umjetnika doista po prvi put mogla osloboditi u noćnom okruženju. Povodom toga, pripremljeni su filmovi koji pokazuju put koji otkriva nove načine crtanja grafita i povezivanja s obožavateljima te unikatan spoj tradicionalne i digitalne umjetnosti, gdje su umjetnička djela povezana i sa svijetom NFT-a.

Filmovi su dostupni svakog ponedjeljka naredna četiri tjedna putem web stranice
https://www.samsung.com/Explore/Nightinnewlight/ prema sljedećem redoslijedu epizoda:
1. Noć u novom svjetlu (eng. Night in new light) - Samsung Galaxy S22 Ultra X Fat Cap Sprays pokazuju svoju kreativnost – u noći
2. Obožavatelji u svakom kutku (eng. Fans in every corner) – pozitivni utjecaj koji Fat Cap Sprays ima na obožavatelje i širu zajednicu
3. Od prolaznog do trajnog (eng. From transient to permanent) – Galaxy S22 Ultra snima noćnu umjetnost u njenom najboljem svjetlu
4. Slike koje traju zauvijek (eng. Images that last forever) – Putovanje u svijet NFT-a.

„Ulična umjetnost je savršen primjer oživljavanja kreativnosti noću. Njen nevjerojatan utjecaj na zajednicu je iznimno snažan u posljednje dvije godine. Fat Cap Sprays svojom umjetnošću inspirira ne samo prolaznike na ulici, nego i milijune pratitelja diljem svijeta na internetu. Zato mu Nightography opcija Galaxy S22 Ultra pametnog telefona pomaže da proširi svoje horizonte i pokaže sebe na najbolji način, snimajući njegovu umjetnost s kristalnom jasnoćom kao nikad dosad“, izjavio je Mark Notton, viši direktor, odjel za menadžment IM kategorije proizvoda, Samsung Electronics.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI