GARMIN TACTIX 7: Taktički pametni sat | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GARMIN TACTIX 7: Taktički pametni sat

Autor Krunoslav Ćosić

Sat je prema vojnom standardu napravljen za najzahtjevnije situacije

 Garmin_tactix7.jpg Izvor: COPYRIGHT:AURELIEN VIALATTE/AURELIEN VIALATTE

Tactix 7 serija nudi namjenske taktičke funkcije, funkcije za trening, navigaciju na zapešću i sveobuhvatno praćenje zdravlja i fizičkih aktivnosti. Pametni sat sadrži uvijek uključeni reflektirajući zaslon kompatibilan s naočalama za noćno gledanje te namjensku multi-LED svjetiljku u bijeloj ili zelenoj boji za uvjete slabije vidljivosti. Korisnici će smatrati da je zeleno svjetlo korisno u održavanju prirodnog  noćnog vida njihovih očiju.

 tactix7_Garmin (6).jpg Izvor: Garmin

Nova serija od tri modela koristi novo sučelje s 5 tipki i zaslon osjetljivim na dodir. Poboljšano je solarno punjenje na odabranim tactix 7 uređajima tako da se korisnici ne moraju brinuti o punjenju baterije.

Garmin tactix 7 Standard Edition pruža do četiri tjedna trajanja baterije u načinu rada pametnog sata te zahvaljujući napretku u solarnoj tehnologiji tactix 7 Pro series može osigurati do 37 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata.

Robusna Garmin tactix 7 serija izrađena prema vojnom standardu (MIL-STD-810) je otporna na vodu do 10.000 Pa, uz nove metalne zaštite gumba s ojačanim metalnim ušicama koje dolaze s crnim DLC obloženim titanskim okvirom i stražnjim poklopcem kao i crnim taktičkim najlonskim QuickFit remenima na tactix 7 Pro seriji kako bi sat bio jednako otporan kao i svi koji ga nose.

 tactix7_Garmin (2).jpg Izvor: Garmin

Satovi su dostupni u tri modela, imaju veliki zaslon od 1,4” dijagonale prekriven safirnom lećom otpornom na ogrebotine. Korisnici mogu biti sigurni budući da se safir smatra jednim od najtvrđih materijala na svijetu i tako osigurava da zaslon tactix 7 pametnog sata ostane očuvan čak i u najtežim uvjetima.

Skriveni način rada prikuplja prijeđene udaljenosti i biometrijske podatke bez bilježenja podataka o lokaciji za vrijeme fizičke aktivnosti ili operacija. Korištenje ove sigurnosne funkcije osigurava da korisnici mogu koristiti Tactix 7, pa čak i prenijeti zabilježene podatke, bez brige o otkrivanju informacija o lokaciji putem popularnih mobilnih aplikacija. Ne bilježeći podatke o lokaciji uređaja, skriveni način rada također štiti operativnu sigurnost u slučaju da se uređaj izgubi.

 tactix7_Garmin (1).jpg Izvor: Garmin

Sat uključuje način kompatibilnosti s noćnim naočalama, Jumpmaster, GPS formatiranje s dva položaja, projicirane putne točke i mogućnost brisanja svih korisničkih podataka u nekoliko sekundi ako se ukaže potreba.

Tijekom operacija u zraku pojedinci mogu koristiti Jumpmaster za tri vrste skokova: HAHO, HALO i Static. Postavite sat na način dvostrukog pozicioniranja i on će istovremeno na jednom zaslonu prikazati dva skupa koordinatnih sustava kao što su MGRS i zemljopisna širina/dužina. Kada je aktiviran noćni način rada, postavke pozadinskog osvjetljenja zaslona smanjit će se na razinu koja neće ometati funkciju naočala za noćno gledanje.

 tactix7_Garmin (3).jpg Izvor: Garmin

I civilni i službeni zrakoplovci imat će koristi od funkcije „Direct-To Navigation“, koja omogućuje navigaciju direktno do zračne luke ili korištenje funkcije „Nearest“ za aktiviranje puta do najbliže zračne luke. Osim toga, piloti također mogu pristupiti zračnom vremenu uključujući NEXRAD radar, METAR i TAF funkcije kako bi vidjeli vjetrove, vidljivost i tlak zraka izravno na svom tactix 7 satu.

Sat omogućuje alate za zdravlje uključujući puls zasićenosti kisikom, puls na zapešću, praćenje disanja i stresa, plus Garmin wellness uvide kao što su Body Battery, Fitness Age i Sleep Score s naprednim nadzorom spavanja. Početna cijena za tactix 7 seriju je 8.299,99 kuna.

 tactix7_Garmin (5).jpg Izvor: Garmin

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI