Nakon kupnje novog telefona nemojte zaboraviti ovo napraviti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Nakon kupnje novog telefona nemojte zaboraviti ovo napraviti

Autor Smartlife

Pronađite omiljene aplikacije i zaštitite svoj Huawei smartphone

 Huawei nova 9 SE (5).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Kako biste što više uživali s novim pametnim telefonom Huawei obavezno napravite ove tri stvari. To će vam pomoći da brzo i lako prebacite sve dokumente i multimediju, postavite telefon za rad i instalirate omiljene aplikacije.

Najnoviji model na hrvatskom tržištu je Huawei nova 9 SE telefon u tri boje kućišta - Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black. Cijena za novi Huaweijev smartphone je 2599 kuna.

Novi telefon je uvijek izazov za nastavak korištenja kako bi sve bilo funkcionalnost. Evo kako ćete lako doći do svih aplikacija na HMS uređaju.

Phone Clone

Ovo je idealna aplikacija uz koju ćete bežično, preko zajedničke Wi-Fi mreže, na Huawei nova 9 SE prebaciti sve fotografije, video, SMS poruke, stavke kalendara, podsjetnike, Notes zapise i druge dokumente s bilo kojeg Android ili čak iOS telefona.

Uključite aplikaciju, povežite je na Wi-Fi ili povežite dva telefona kabelom te odaberite što sve želite prebaciti sa starog telefona na Huawei nova 9 SE.

Nakon početka prebacivanja fileova ostavite telefone sa strane i pričekajte dok se premjeste. Prilikom transfera će ekrani oba uređaja ostati uključeni, a na kraju prijenosa dobit ćete izvještaj što je prebačeno i ako nešto nije - šta je razlog za to.

Instalacija aplikacija - sve na jednom mjestu

Aplikacije instalirajte iz AppGallery trgovine za Huawei Mobile Services uređaje koja podržava najveće popularne društvene mreže, domaće bankarske i aplikacije za dostavu hrane, prijevoz, medije...

 Phone Clone Huawei (4).jpg Izvor: Huawei

Ako vam neke aplikacije nedostaju - koristite Petal Search, servis i platformu koje osigurava sve Android aplikacije za Huawei telefone. Utipkajte u tražilicu aplikaciju koju želite instalirati, pretražite internet, provjerite izvor aplikacije i instalirajte je. Ne može biti lakše.

 Petal Search.jpg Izvor: Huawei

Treći način, koji obuhvaća sve Googleove aplikacije, također vas čeka u AppGallery trgovini - to je Gspace aplikacija.

Google aplikacije na Huaweijevim uređajima
Izvor: Youtube

Aktivirajte opciju Pronađi uređaj

U slučaju da telefon izgubite prethodno aktivirajte opciju Pronađi uređaj u meniju svog novog telefona. Ovo je usluga koja je praktična i korisna ne samo za pronalaženje telefona (ako ga izgubite ili ga netko ukrade) nego i da ga pozovete i locirate ako ste ga ostavili negdje u kući ili u uredu.

Otvorite aplikaciju Pronađi uređaj i kliknite na Huawei nova 9 SE ikonicu pa na opciju Reproduciraj zvuk. Odmah nakon toga telefon će početi zvoniti te ćete pjesmu "I’m here" čuti na najglasnije što je moguće.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI