UPGRADE: Iskon od sada nudi čak tri načina gledanja pametne televizije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UPGRADE: Iskon od sada nudi čak tri načina gledanja pametne televizije

Autor Krunoslav Ćosić

Uz Android TV box i samostalnu Android TV aplikaciju dostupan je i TV stick

 Iskon.PLay TV (2).jpg Izvor: Iskon

Iskon.Play TV od kraja prošle godine može se gledati na bilo kojem mjestu gdje postoji internet. Iz stana ga jednostavno ponesete na vikendicu, na more, u inozemstvo u Europsku uniju, u goste kod ekipe s kojima želite pogledati omiljenu tekmu jer frend možda ima veći stan. Ali, vi imate prenosivu uslugu televizije. Kud vi tud i Iskon.

Nema ugovorne obaveze, radi na mrežama svih operatora te nema potrebe za žičanim spajanjem s kućnim routerom. Omogućeno je i jednostavno biranje paketića kanala tako da nema uobičajene „osnovne“ i „proširene“ pakete kanala. Kad vam neki program dosadi ili vaš više ne zanima, samo ga deaktivirate. Poželite li ponovo, samo ga aktivirate.

Usluga omogućuje napredno gledanje televizije kad vi to želite jer se televizijski program kontinuirano snima unatrag 7 dana, a moguće je aktivirati snimanje i sadržaj pogledati čak nakon mjesec dana. Čak i ako onaj vaš prijatelj s većim stanom ima stari televizor koji nije smart, odjednom će njegov televizor postati pametan uz Android TV box.

 Iskon Android TV box.jpg Izvor: Iskon

Iskonovac za uređaj plaća mjesečni najam, a Iskon zauzvrat brine o opremi i eventualnim potrebnim zamjenama. Odlikuju ga male dimenzije, minimalistički daljinski s glasovnim pretraživanjem i pristup Google Play Storeu s više od 6000 aplikacija koje dodatno obogaćuju cijelo iskustvo. Može se sakriiti iza televizora jer daljinski radi i kad ne postoji vizualna komunikacija.

Za one kojima je do sada nedostajao Netflix, rješenje donosi drugi način: Xiaomi TV stick 4K s instaliranim Android 11.0 operativnim sustavom.

 Xiaomi TV stick 4K.jpg Izvor: Iskon

Na stick je moguće instalirati i aplikacije Netflix te Amazon Prime pa je jednostavno uživati i u tim streaming servisima (uz HBO Max, Pickbox i RTL Play, koji su dostupni u Iskon.Play TV ponudi). Uz stick dolazi i Bluetooth daljinski.

Cijena za TV stick je 450 kuna te donosi kompletno Android iskustvo, kao i prva dva načina gledanja sadržaja na televizoru. S tim da se za stick ne plaća najam nego je to jednokratni trošak koji može biti i manji ako se kombinira fiksni Iskon Internet (cijena 189 kuna mjesečno) sa stickom. Tada je cijena sticka samo 100 kuna, a traje u travnju i svibnju.

 Iskon.PLay TV (1).jpg Izvor: Iskon

Uz stick, novost je i samostalna Iskon.Play TV aplikacija za Android 8+ TV uređaje. Ona je već dostupna u Android TV storeu, nudi identično iskustvo kao i instalirana na box/stick, a njezina je najveća prednost ta da je od trenutka odluke o kupovini dostupna za korištenje u roku od samo 30 minuta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI