TCL LANSIRAO: Novi televizori s naglaskom na gamingu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TCL LANSIRAO: Novi televizori s naglaskom na gamingu

Autor Krunoslav Ćosić

Europski potrošači uživat će u odličnim zabavnim iskustvima

 TCL Central_Stand_C93_1920x1080.jpg Izvor: TCL

TCL, jedan od dominantnih igrača u globalnoj TV industriji i vodeći proizvođač potrošačke elektronike, predstavio je svoje nove mini LED i QLED televizore serije C. Bit će dostupni ovog proljeća u Europi.

Primjenom napredne tehnologije prikaza u svojoj posljednjoj generaciji Mini LED QLED TV modela TCL će ponuditi impresivno iskustvo zabave na velikim ekranima.

Nova TCL C serija

TCL se i u 2022. godini vodi svojim novim potpisom Inspire Greatness. Novi pametni Mini LED i QLED televizori nude povezanu zabavu putem napredne tehnologije zaslona. Ove godine stižu 4 nova modela u C seriji - TCL Mini LED 4K TV serije C93 i C83 te TCL QLED 4K TV serije C73 i C63 serije.

Još od 2018. godine TCL se fokusira na razvoj Mini LED tehnologije te je postao pravi pionir i lider u industriji Mini LED TV-a. I ove godine, s ambicijom da postane najbolji igrač u sektoru Mini LED TV-a, TCL je napravio značajna poboljšanja u TCL Mini LED tehnologiji i s potpuno novim Mini LED modelima serije C93 i C83 koji sada nude još bolje vizualno iskustvo korisnicima s visokim i preciznim kontrastom, velikom svjetlinom i boljom ujednačenošću.

 TCL Game_Master_PRO_C93_1920x1080-01.jpg Izvor: TCL

TCL je aktivan igrač u sektoru igara pružajući igračima visokokvalitetne zaslone i beskrajne mogućnosti igranja kako bi poboljšali svoje iskustvo igranja. U 2022. TCL ide korak dalje sa svojom novom C serijom primjenom brzine osvježavanja od 144 Hz pružajući brži odziv, oštrije slike i glatkiju igru.

Televizori TCL C serije s VRR-om pri brzini osvježavanja od 144 Hz mogu podržati igre s većom brzinom kadrova: dinamičke stope osvježavanja mogu se prilagoditi sadržaju kako bi proizvele glatkiju i besprijekornu igru kakvu žele kreatori videoigara.

 TCL 144Hz-VRR-eu.jpg Izvor: TCL

Za igrače je responzivni TV jednako važan kao i onaj s dobrom slikom. Na TCL C63 seriji, zahvaljujući HDMI 2.1 i ALLM-u, igrači će automatski doživjeti najmanju latenciju i najbolje postavke slike za igranje igara, automatski.

Ozbiljni igrači uživat će u Game Master Pro na TCL serijama C93, C83 i C73 koje automatski nude dodatne značajke igranja, s najglatkijom radnjom, najmanjom latencijom i najboljim postavkama slike za igranje s HDMI 2.1, ALLM, 144 Hz VRR i 120 Hz VRR, uz Game Bar i FreeSync Premium.

 TCL_65_75_C93_KEYVI_FRONT.jpg Izvor: TCL

Potpuna nova TCL serija televizora serije C sada je i Google TV koja korisnicima omogućuje jednostavno uživanje u omiljenim sadržajima (filmovi, emisije, TV epizode itd.) na jednom mjestu kao i u najnovijim pametnim funkcijama koje je razvio TCL.

S Google TV-om i Google Assistantom ugrađenim u nove televizore serije C, TCL sada svim korisnicima otvara pristup beskrajnim mogućnostima zabave uz najnapredniji Smart TV sustav ikada i nudi korisnicima jednostavan pristup njegovim omiljenim sadržajima zahvaljujući integriranom upravljanju glasom, bez ruku.

 TCL_65_75_C93_DISNEY_FRONT.jpg Izvor: TCL

Zahvaljujući TCL-ovim inovacijama i proizvodnim mogućnostima sve serije TCL C i P sada uključuju 75-inčni model. Kako bi dodatno poboljšao impresivno iskustvo gledanja TCL također lansira dva 85-inčna televizora (serija C73 i serija P73) kao i iznimno veliki 98-inčni model za svoju seriju C73. Ove godine TCL-ova C serija bit će središnji dio kućne zabave, s iznimnom 4K HDR rezolucijom.

Ultra tanki dizajn novih modela C83 i C93 dobitnik je Red Dot Design Award nagrade što naglašava elegantnu izradu, ali i izdržljivost koja će se uklopiti u životni prostor. Spomenimo i kino audio iskustvo kod kuće uz Onkyo zvuk i Dolby Atmos.

 TCL C93_Onkyo1920x1080_2-01.jpg Izvor: TCL

Ovog proljeća, kako bi pružio kompletan asortiman televizora s naprednom tehnologijom, TCL također lansira svoju novu seriju P s 4K HDR televizorima s Google TV-om: nove su serije TCL P73 i P63.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI