VRIJEME JE ZA NOVI SOUNDBAR: Impresivno iskustvo | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VRIJEME JE ZA NOVI SOUNDBAR: Impresivno iskustvo

Autor Krunoslav Ćosić

TCL podižući ljestvicu impresivnog audio iskustva

 TCL S522w.jpg Izvor: TCL

TCL također predstavlja novu paletu soundbarova uključujući drugu generaciju svoje nagrađivane RAY•DANZ tehnologije.

TCL poduzima veliki korak u području zvuka s potpuno novim rasponom impresivnih i inovativnih soundbarova koji će biti lansirani u 2022. godini Svi novi proizvodi koncentriraju najnovije tehnološke inovacije i savršeni su suputnici TCL TV-u, čineći svako slušanje trenutkom potpunog uranjanja i bijega u glazbeni svijet.

TCL C935U

TCL je dobitnik nagrade Red Dot Design Award za model C935U Soundbar. Donosi 5.1.2 Dolby Atmos soundbar s bežičnim subwooferom, osnažen tehnologijom RAY•DANZ, kako bi se uskladio s kvalitetom slike Dolby Vision TCL televizora.

Jedinstveni kutni zvučnici emitiraju zvučne valove prema zakrivljenim akustičnim reflektorskim jedinicama čime se stvara šira i homogena zvučna pozornica (u usporedbi s mainstream soundbarovima), bez ikakve digitalne obrade i bez kompromisa u kvaliteti zvuka, jasnoći ili točnosti.

Korisnici će uživati u pravom iskustvu kućnog kina zahvaljujući iznimno širokoj zvučnoj sceni (5 zvučnih kanala, 3 zvučnika koji se aktiviraju prema gore i bežični subwoofer) i sustavu A/V Sync niske latencije. Jednostavan za povezivanje TCL C935U će biti savršen pratitelj za TCL QLED serije C635 i C735 televizora.

TCL P733W

Sofisticirani 3.1-kanalni visokokvalitetni soundbar s bežičnim subwooferom nudi 3D surround zvuk kako biste čuli svaki detalj i pretvorili bilo koji film, TV emisiju ili popis za reprodukciju u impresivno i višedimenzionalno audio iskustvo. Dolby Audio isporučuje bogat, jasan i moćan zvuk.

Zahvaljujući AI-IN-u korisnici mogu prilagoditi i optimizirati zvuk samo za svoju sobu ili bilo koje drugo okruženje kako bi imali osjećaj potpunog uranjanja, prilagođavanjem i kalibracijom položaja zvuka. Uz značajku Bass Boost osjetit će se trenutno pojačanje basa jednostavnim pritiskom na gumb.

TCL P733W ima Bluetooth 5.2 + Sound Sync (TCL TV) tako da se ovaj soundbar može jednostavno i bežično povezati s TV-om, uz malu latenciju. Štoviše, zahvaljujući Bluetooth Multi-Connectionu korisnici će moći spojiti dva različita pametna uređaja u isto vrijeme i neprimjetno se prebacivati između uređaja.

TCL C522W

Soundbar nudi zadivljujući i jasan zvuk zahvaljujući preciznom ugađanju za isporuku onoga što je umjetnik namjeravao, ali i za dijeljenje istinski impresivnog iskustva slušanja. Testiran i ugođen u nagrađivanom iLabu u Belgiji, ovaj soundbar je razvio interni tim TCL-a koji ima opsežno iskustvo u zvučnim i akustičnim iskustvima.

Opremljen 2.1-kanalnim soundbar sustavom sa subwooferom TCL S522W je namijenjen poboljšanju doživljaja zabave uz zadivljujući zvuk koji ispunjava prostoriju. Dolazi s tri različita načina slušanja (Film, Glazba i Vijesti).

Opremljen je Bluetoothom za jednostavan streaming tako da korisnici mogu streamati svoju omiljenu glazbu u bilo kojem trenutku i s njom povezati svoj pametni uređaj. Također mogu odabrati zidni nosač i TV ormarić za postavljanje. Štoviše, mogu njime upravljati pomoću jednog jednostavnog daljinskog upravljača za soundbar ili svojeg TCL TV daljinskog upravljača za jednostavnu upotrebu i smanjenje nereda u kući.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI