BLACKBERRY PREDLAŽE: Rješavanje dugotrajne američke tužbe | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BLACKBERRY PREDLAŽE: Rješavanje dugotrajne američke tužbe

Autor Krunoslav Ćosić

Slučaj traže već duže od osam godina

 BlackBerry tipkovnica.jpg Izvor: Pixabay

Sjećate li se pametnih telefona BlackBerry i operativnog sustava pod nazivom 10? Priča o tome još uvijek traje.

Dioničari su optužili dobavljača da je napuhao cijenu svojih dionica i skrivao stvarne izglede za prodaju BlackBerryja 10 telefona. Bilo je to 2013. godine. Iako je BlackBerry 10 OS dobio pozitivne povratne informacije od kritičara, nikada nije postao komercijalno popularan.

BlackBerry je na kraju prestao proizvoditi vlastite telefone 2016. godine i otad radi kao softverska tvrtka s fokusom na kibernetičku sigurnost.

 BlackBerry Passport.jpg Izvor: Pixabay

BlackBerry je planirao riješiti grupnu tužbu u kojoj se bivšeg proizvođača pametnih telefona optužuje da je obmanjivao dioničare o izgledima za prodaju BlackBerry 10 uređaja, izvijestio je Reuters.

Sudac američkog okružnog suda navodno je odobrio zahtjev odvjetnika da BlackBerry i dioničari odgode sudski postupak, dopuštajući tvrtki pregovaranje o preliminarnoj nagodbi i potencijalno izbjegavanje suđenja.

Konačno je u siječnju povukao infrastrukturu i usluge koje su koristili njegov naslijeđeni softver i operativni sustavi telefona. Planovi za oživljavanje brenda pametnih telefona BlackBerry također nisu urodili plodom.

Onward Mobility, tvrtka koja (je) ima(la) za cilj izbaciti 5G BlackBerry na tržište nedavno je odustala od svog projekta razvoja i lansiranja telefona s tipkovnicom, nakon što je poslovanje zatvoreno.

 BlackBerry telefoni.jpg Izvor: Pixabay

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI