VRIJEME JE ZA VEČERNJU ZABAVU: Bluetooth zvučnik lampa | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VRIJEME JE ZA VEČERNJU ZABAVU: Bluetooth zvučnik lampa

Autor Ivan Vukić

Toplije vrijeme izvlači nas na otvorene prostore, a u večernjim satima trebaju nam i svjetlo i glazba

 Ikea Vappeby Bluetooth zvučnik lampa (2).jpg Izvor: Ikea

Bluetooth zvučnici nisu nikakva novost i s njima se susrećemo već godinama. Možete kupiti zvučnik s ugrađenom podrškom za bežično povezivanje s nekim izvorom zvuka u raznim veličinama – od nekoliko centimetara visine pa do kofer-zvučnika koji se vuku na kotačima i mogu zvukom popuniti i manju dvoranu.

Pri tome je bitno i da se zvučnik može koristiti na otvorenom prostoru te mu niti iznenadni proljetni pljusak neće naštetiti (zaštićen je i od prašine, uz certifikat IP65). Ikea u ponudi ima plavi Vappeby Bluetooth zvučnik lampu namijenjenu za rad na otvorenom, uz ugrađenu punjivu bateriju.

Neobičnog dizajna kojeg potpisuje Sarah Fager, svojstvenog ovom švedskom brendu, Vappeby zvučnik diskretno svijetli dok na njemu slušate klasičnu glazbu, disco ritmove, rock balade ili teški metal. Zvuk se prostire u 360 stupnjeva tako da pokriva sve koji sjede, stoje, leže ili plešu u njegovoj blizini.

Poslužit će i za telefonske razgovore, ako želite nazvati baku koja će na taj način komunicirati sa svim unucima koji se odmaraju na terasi. Zvučnik na sebi ima ručku koja omogućuje jednostavno prenošenje.

Vappeby će dobro doći i za spavaću sobu jer diskretno svijetli dok je spojen na pametni telefon ili tablet računalo na kojem gledate seriju ili film. Možete ga preko Bluetootha spojiti i na prijenosno računalo, na desktop računalo na poslu dok obavljate video pozive ili samo slušate glazbu.

 Ikea Vappeby Bluetooth zvučnik lampa (9).jpg Izvor: Ikea

Dodatna funkcija na Ikea Vappeby Bluetooth zvučniku i lampi je Spotify Tap playback. Koristite li aplikaciju Spotify moći ćete slušati glazbu nakon jednog pritiska na gumb na zvučniku. Ako ste prethodno puštali glazbu i pauzirali slušanje, nastavit ćete sa slušanjem upravo u trenutku pauziranja. Ako vam se ne sviđa neka pjesma preko servisa Spotify samo pritisnite gumb na zvučniku i prebacit ćete na sljedeću pjesmu.

Zvučnik Vappeby visine 25 cm i promjera 17 centimetara izrađen je od ABS plastika dok je ručka izrađena od polikarbonatne plastike. Gumb koji ćete pritisnuti je od silikonske gume. Masa cijelog prodajnog pakiranja je samo 1,82 kilograma, a unutra ćete pronaći i USB kabel za punjenje dok se strujni adapter prodaje zasebno. Naravno, možete za punjenje baterije zvučnika iskoristiti svoj adapter od pametnog telefona.

 Ikea Vappeby Bluetooth zvučnik lampa (6).jpg Izvor: Ikea

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI