ZA STARIJE KORISNIKE: Doro izbacio najnovije telefone | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA STARIJE KORISNIKE: Doro izbacio najnovije telefone

Autor Davor Dakić

Uz klasični candy-bar mobitel stižu i dva preklopna

 Doro 6880.jpg Izvor: Doro

Stariji korisnici telefona dobili su trio svježih opcija kompatibilnih s 4G od specijaliziranog proizvođača Doro, s nizom tradicionalnih oblika zajedno s asortimanom prilagođenih značajki ovog dobavljača koji proizvodi samo ovu vrstu uređaja, za starije osobe.

Doro se za svoj 5860 uređaj odlučio za candy-bar oblik te s kućištem na preklop za svoje modele 6820 i 6880.

Svi su telefoni sa značajkama i funkcijama dizajniranima za starije korisnike, uključujući kompatibilnost sa slušnim pomagalima, podesivim veličinama fontova, pojednostavljenim izbornicima, velikim tipkama i tipkama prečaca za kameru i razmjenu poruka.

Među novim modelima, koje ističe Mobile World Live, uređaji imaju HD glasovnu tehnologiju kako bi "korisnicima pružili poboljšanu kvalitetu zvuka i poziva", zajedno s gumbom za kontakt za hitne situacije koji upozorava prethodnu odabranu (i dodanu u telefon) osobu, ako je korisniku potrebna hitna pomoć.

Doro 5860 ima 2,4-inčni zaslon dok 6820 i 6880 imaju 2,8-inčne dijagonale zaslona: potonji također nudi vanjski zaslon koji nudi funkcije sata i prikaz broja pozivatelja. Doro nudi uređaje u Amazon trgovini, a cijena za model 5860 je 69,99 £, model Doro 6820 košta 84,99 £ dok Doro 6880 ima cijenu od 98,99 £. Uskoro će telefoni biti dostupni i kroz druge prodajne kanale.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI