LASERSKO SVJETLO: Izbjegnite opasnost u lošim uvjetima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LASERSKO SVJETLO: Izbjegnite opasnost u lošim uvjetima

Autor Ivan Vukić

Magla je naročito opasna u prometu, ali i drugi uvjeti s lošijom vidljivošću

 Auto LED lasersko svjetlo (5).jpg Izvor: Aliexpress

Nemaju svi automobili svjetlo za maglu. Neki modeli automobila na stražnjem dijelu imaju izrazito mala svjetla koja se ne primjećuju s veće udaljenosti ili prilikom dolaska u zavoj. Ista stvar je s motociklima te biciklima i romobilima.

Zahvaljujući ovakvom laserskom svjetlu imat ćete daleko bolju označenost dok se vozite, a drugi sudionici u prometu lakše će vas primijetiti. Jasno, na automobilu biste ovakvo nešto trebali imati samo za vrijeme magle, kako ne biste izazivali smetnje kod drugih vozača ukoliko su uvjeti dobri.

Može vam se dogoditi i pregorijevanje žarulje odnosno nekakav kvar pa dok ne nabavite novu žarulju i ne popravite kvar također vam ovakvo rješenje može spasiti život i zdravlje.

Auto LED lasersko svjetlo je prikladno za sve vrste automobila, a ugrađuje se u stražnji dio. Crveno svjetlo se projicira na tlo, a instalacija je vrlo jednostavna – zalijepi se na površinu na kojoj će se nalaziti.

Veličina laserske glave je 18 x 27 mm dok je veličina nosača 22 x 40 mm tako da neće zauzimati puno mjesta na stražnjoj strani vozila. Ili nekog drugog prijevoznog sredstva na koje bi se moglo postaviti. Snaga lasera je 200 mW. Laser je klase 3B, cijeli sklop je i vodootporan (IPX4).

 Auto LED lasersko svjetlo (6).jpg Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI