POPUT DJETELINE S ČETIRI LISTA: Bežične slušalice Genshin Impact Edition | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POPUT DJETELINE S ČETIRI LISTA: Bežične slušalice Genshin Impact Edition

Autor Krunoslav Ćosić

Poco Buds Pro u anime stilu privlači mobilne igrače

 Poco Buds Pro Genshin Impact Edition (2).jpg Izvor: Poco

Prve Poco TWS Bluetooth slušalice privući će obožavatelje RPG akcijske video igre. Poco Buds Pro Genshin Impact Edition, prema najavi proizvođača, nude impresivno zvučno iskustvo za korisnike pametnih telefona na koje će se spojiti. Ili na računalo, zahvaljujući Bluetoothu.

 Poco Buds Pro Genshin Impact Edition (3).jpg Izvor: Poco

 Poco Buds Pro Genshin Impact Edition (9).jpg Izvor: Poco

Potpuno novi dizajn sigurno neće proći nezapažen, a uz stilski izričaj slušalice nude samoprilagodljivo poništavanje buke zahvaljujući umjetnoj inteligenciji za automatsku prilagodbu postavki poništavanja buke na temelju razine buke u okruženju i dnevne rutine korisnika. Buka se uz tri mikrofona smanjuje do 35 dB. Zahvaljujući naprednom AI algoritmu tijekom poziva svaka slušalica može pružiti oštar i jasan zvuk, čak i u najbučnijim okruženjima.

Od trenutka kada se slušalice uključe obožavatelji će čuti poznate glasovne obavijesti legendarnog lika Kleea. Smještene su u zaštitnoj futroli inspiriranoj Kleeovim ruksakom, a istovremeno je futrola i punjiva baterija koja će slušalice napuniti nekoliko puta, nakon što se isprazne.

Kutija kapaciteta baterije od 470 mAh nudi 28-satno trajanje (napunit će se za oko dva i pol sata), puni se bežično kao i slušalice koje će biti pune za oko 60 minuta te ponuditi 6 sati korištenja. Nakon 10 minuta punjenja dobit ćete tri sata korištenja slušalica s baterijom kapaciteta 35 mAh.

 Poco Buds Pro Genshin Impact Edition (5).jpg Izvor: Poco

 Poco Buds Pro Genshin Impact Edition (4).jpg Izvor: Poco

Otporne (IPX4) na kišu, znoj i prskanje slušalice namijenjene su za hardcore audio performanse te se svaki zvuk isporučuje dotjeran i usavršen od strane audio profesionalaca kako bi se stvorilo dinamično zvučno iskustvo. Sve – od audioknjiga do rock opera - predstavljeno je oštrim i jasnim zvukom.

Kompozitni dinamički zvučnik od 9 mm jamči da korisnik dobiva pristup obradi zvuka na najprofesionalnijoj razini i najautentičnijem i detaljnijem zvuku. Značajka detekcije slušalica u uhu pauzira zvuk čim se one izvade.

 Poco Buds Pro Genshin Impact Edition (8).jpg Izvor: Poco

Slušalice Poco Buds Pro Genshin Impact Edition mase 5 grama se mogu povezati s dva uređaja omogućujući korisnicima neometani prijelaz između izvora. Možete se prebacivati između pametnog telefona i prijenosnog računala na kojem ćete se pridružiti virtualnom sastanku ili ih pak spojiti na dva telefona (privatni i službeni na primjer).

Cijena za Poco Buds Pro Genshin Impact Edition slušalice je 69 eura, a mogu se spojiti na Android i iOS telefone te Windows uređaje. Na kraju spomenimo jedan zgodan feature: izgubite li slušalice negdje u stanu ili na otvorenom moći ćete ih locirati koristeći svoj pametni telefon (unutar dosega Bluetootha, a to je do 10 metara).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI