PLUG AND PLAY PROJEKTOR S višekutnom auto-keystone korekcijom | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PLUG AND PLAY PROJEKTOR S višekutnom auto-keystone korekcijom

Autor Krunoslav Ćosić

Mi Smart Projector 2 je pravo prijenosno kućno kino

 Xiaomi Mi Smart Projector 2 (3) Izvor: Xiaomi

Dijagonala slike koja se projicira je do 120 inča, a rezolucija 1920 x 1080 fullHD, uz omjer slike 1,2:1. S udaljenosti od 1,6 metara dijagonala je 60 inča, a za 120 inča projektor od zida ili neke druge površine na koju se slika projicira treba biti udaljen 3,2 metra. Sve prati Dolby Audio.

 Xiaomi Mi Smart Projector 2 (4) Izvor: Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Projector 2 mase 1,3 kilograma je lako prenosiv projektor kompaktnih dimenzija, uz prenosiv, plug and play princip. Sve prati buka ispod 28 dB u normalnim radnim uvjetima, što znači da ovaj tihi projektor neće ometati vaše iskustvo gledanja.

S višekutnom auto-keystone korekcijom i automatskim fokusom Xiaomijev projektor može brzo projicirati savršen pravokutni zaslon na većini zidova. Radi i na certificiranom sustavu Android TV s ugrađenom značajkom Google Assistant pa korisnicima ne nudi samo beskrajnu zabavu već nudi i pametne glasovne naredbe na proizvodima za pametni dom korisnika.

 Xiaomi Mi Smart Projector 2 (5) Izvor: Xiaomi  Xiaomi Mi Smart Projector 2 (1) Izvor: Xiaomi

Izuzetno osjetljiva kamera poboljšava brzinu izoštravanja, što također sprječava toplinsko zamagljivanje, osiguravajući da slika ostane jasna i oštra. U usporedbi s tradicionalnom trokanalnom LED projekcijom, dodavanjem kanala plavog svjetla, raspon boja Rec.709 premašuje 154% tako da su boje stvarnije. Xiaomi Mi Smart Projector 2 podržava HDR10 dekodiranje.

S jednim HDMI 2.0 priključkom, jednim USB 2.0 priključkom i jednim priključkom za slušalice Xiaomijev projektor podržava 4K ulaz i radi s tvrdim diskovima, igraćim konzolama, mikrofonima i drugim uređajima što ga čini savršenim za potrebe zabave.

 Xiaomi Mi Smart Projector 2 (6) Izvor: Xiaomi  Xiaomi Mi Smart Projector 2 (7) Izvor: Xiaomi

 Xiaomi Mi Smart Projector 2 (2) Izvor: Xiaomi

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI