ISE 2022 Sajam: Novi Micro LED televizori | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ISE 2022 Sajam: Novi Micro LED televizori

Autor Krunoslav Ćosić

Na sajmu u Barceloni Samsung je predstavio nove modele The Wall

 Samsung The Wall All-in-One_2.jpg Izvor: Sungguk_Jo/@storyinpraha

Modeli The Wall za 2022. donose nevjerojatne tehnološke inovacije uključujući i najtanji prikaz ikad uz nagib piksela od samo P0,63. Micro LED zasloni imaju potencijal u mnogim industrijama, od luksuzne do ugostiteljstva i putovanja.

Samsung je na sajmu Integrated Systems Europe (ISE 2022) istaknuo vrijednosti Micro LED tehnologije koja bi trebala definirati budućnost inovacija zaslona televizora.

The Wall iz 2022 (model IWB) je inovativni modularni Micro LED zaslon koji pruža impresivno iskustvo gledanja u visokoj razlučivosti na velikom formatu ekrana. IWB će biti dostupan u varijantama s nagibom od 0,63 i 0,94 piksela, pri čemu je 0,63 najtanji piksel ikada u The Wall liniji.

Značajka mikro nagiba IWB-a demonstrira najdetaljniju Samsung sliku i proširenje dinamičkog raspona s brzinom osvježavanja od 120 Hz, HDR10/10+ rezolucijom i LED HDR. Nakon instalacije The Wall uz Micro AI procesor nudi različite veličine zaslona prihvaćajući 4K filmove za 110 inča i do nevjerojatne 8K kvalitete za 220 inča kako bi zadovoljio sve korisničke ili poslovne potrebe.

Ukupna veličina kućišta je povećana što tvrtkama i potrošačima omogućuje da ugrade samo četiri kućišta za konfiguraciju UHD zaslona, što znači brži i isplativiji rad. Poboljšano kućište zaslona jača velike zaslone visoke razlučivosti i poboljšava mehaničku kvalitetu za impresivno gledanje, istovremeno poboljšavajući prilagodbu rubova. Vrijeme ugradnje je skraćeno.

 Samsung The Wall_3.jpg Izvor: Sungguk_Jo/@storyinpraha

 Samsung The Wall_4.jpg Izvor: Sungguk_Jo/@storyinpraha

Samsung The Wall donosi Multi View značajku koja omogućuje istovremenu reprodukciju s do četiri izvora u isto vrijeme, sve na jednom zaslonu, bez dodatnog razdjelnika potrebnog za dinamički prikaz sadržaja. Spoj iznimno crnih osnovnih nijansi i specijalizirane Black Seal tehnologije donosi najčišći prikaz crne boje za nenadmašan kontrast i besprijekoran prikaz detalja.

Ova tehnologija zaslon štiti i od udaraca i prašine, čak i iz neposredne blizine. Uz to, s 20-bitnom obradom The Wall pruža izvanrednu kvalitetu slike i glatko iskustvo gledanja podržano najvišom jačinom svjetlosti od 2000 nita koja pruža jasnije slike.

The Wall All-in-One

Bit će dostupan u tri različita modela: 4K 146-inčni, 2K 146-inčni i 2K 110-inčni, uz standardnu rezoluciju u 16:9 formatu. Najinovativnija značajka The Wall All-in-One zaslona debljine samo 49 mm je prikladna instalacija koja sadrži unaprijed podešeni rub i „Unaprijed sastavljeni komplet okvira“, uz ugrađeni deko okvir zaslona 16:9 formata i ugrađeni S-box za reprodukciju medija, što smanjuje ukupne troškove.

 Samsung The Wall_All-in-One_1.jpg Izvor: Sungguk_Jo/@storyinpraha

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI