ULTRA-LAKI 3LCD PROJEKTORI: Najmanji, najlakši i najkompaktniji | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ULTRA-LAKI 3LCD PROJEKTORI: Najmanji, najlakši i najkompaktniji

Autor Ivan Vukić

Epson predstavlja svoju najnoviju generaciju ultra-lakih 3LCD projektora visokog lumena

 Epson EB-PU2220B (1).jpeg Izvor: Epson

Epsonov PU2200U asortiman 3LCD projektora visokog lumena uključuje najmanje i najlakše modele na svijetu od 20.000 lumena (EB-PU2220B / EB-PU2120W) koji su 70% manji i 50% lakši od svojeg prethodnika (EBL20000U).

Novi modeli imaju znatno smanjenu veličinu i težinu, lakšu instalaciju i postavljanje, pojednostavljeno održavanje i izvrsnu kvalitetu slike. Nova serija ultra-lakih, kompaktnih laserskih projektora dizajnirana je za upotrebu u velikim dvoranama, događajima uživo, koncertima, konferencijskim sobama gdje pruža sveobuhvatna iskustva s velikim učinkom.

 Epson EB-PU2220B (1).jpg Izvor: Epson

Pogodni su i za okoliš jer imaju mnogo manju potrošnju energije i značajno smanjene zahtjeve za pakiranjem što znači manji ugljični otisak jer smanjena masa i veličina znači da je projektore lakše spremiti, transportirati i instalirati, štedeći skladišni prostor kao i troškove rada i isporuke.

Serija PU2200 uključuje modele od 13.000, 16.000 i 20. 000 lumena pružajući WUXGA rezoluciju s 4K poboljšanjem, HDR i napredne mogućnosti instalacije. Kompaktni i lagani asortiman nudi niz značajki koje su od velike koristi u sektoru najma i ugradnje, kao što je kompatibilnost s postojećim Epsonovim objektivima. Projektore je lako integrirati s postojećom infrastrukturom.

 Epson EB-PU2220B (2).jpg
Epson EB-PU2220B
Izvor: Epson

Uz jednostavnu instalaciju, slaganje, fleksibilnost i kontrolu leća jednostavnije je slaganje bez
računala, što znači da se dva podržana projektora mogu složiti kako bi se udvostručila svjetlina bez potrebe za vanjskim računalnim softverom.

Dodatne značajke uključuju NFC funkcionalnost za jednostavniju instalaciju omogućavajući komunikaciju između projektora i NFC kompatibilnih Android pametnih uređaja, čak i kada je projektor isključen.

Nove projektore karakterizira poboljšana zaštita od prašine jer hermetički zatvoren optički motor i jedinica laserskog izvora svjetlosti sprječavaju kontaminaciju prašinom kako bi se osigurala povećana trajnost. Optički motor i modul izvora svjetlosti imaju IP5x certifikat, a Epson koristi visokoučinkovit sustav tekućeg hlađenja kako bi postigao dodatnu pouzdanost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI