500 IGARA U JEDNOJ KONZOLI: Idealna za djecu i one koji se tako osjećaju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

500 IGARA U JEDNOJ KONZOLI: Idealna za djecu i one koji se tako osjećaju

Autor Krunoslav Ćosić

Čak 500 klasičnih video igara može se igrati bez interneta

 500 in 1 Retro Video Game Console (6).jpg Izvor: Aliexpress

U tankom kućištu od 6,5 mm, što je tanje od većine pametnih telefona, nalazi se čak 500 retro video igara, koje smo nekada davno igrali. I ekran prati igre te ima dijagonalu od samo 2,4 inča, kao nekada. Niti baterija nije ništa bolja nego prije – traje dva do tri sata. Prilagođeno vremenu kada su se djeca igrala i izvan kuće.

Ono što može biti zanimljiva prednost ove igraće konzole je opcija zrakoplovnog načina rada (Airplane) tako da ju možete ponijeti sa sobom i na put. Prije kupnje možete birati boju (crvena, plava, zelena) tako da je dizajn izuzetno uočljiv i ne možete proći neopaženo u javnosti.

 500 in 1 Retro Video Game Console (7).jpg Izvor: Aliexpress

 500 in 1 Retro Video Game Console (9).jpg Izvor: Aliexpress

Recimo i da je podržan rad s pet jezika (kineski, engleski, arapski, španjolski, portugalski), a konzola će dobro doći i kao poklon za dijete koje može razumjeti ovakve video igre. Ipak se razlikuju od današnjih igara, na koje su djeca naviknuta.

Dimenzije su 64 x 101 x 6,5 mm tako da stane i u stražnji džep, čak i lakše nego pametni telefoni koji se danas nose u utegnutim trapericama, u stražnjem džepu. Još jedna prednost je što se retro gaming konzola može smjestiti i u zaštitno kućište pametnog telefona.

 500 in 1 Retro Video Game Console (3).jpg Izvor: Aliexpress

Tipke koje vidite na konzoli su za uključivanje i kretanje (lijevo, desno, gore, dolje), postoje i četiri funkcijske tipke, tipke za kontrolu glasnoće i za resetiranje ako se konzola „zaledi“. U lijevom donjem dijelu prednje strane smješten je zvučnik dok se na dnu nalazi microUSB port za punjenje. Dakle, uz klasični strujni kabel može se puniti i preko power banka (prijenosne baterije) te tako produžiti uživanje na dužim putovanjima ili ako navečer ne možete zaspati.

Nemamo popis igara koje se mogu igrati, ali među njih 500 sigurno postoje neke od onih koje ste igrali nekada, ako spadate u nešto stariju generaciju (rođeni minimalno u 70-im godinama). Cijena za 500-u-1 retro video konzolu je oko 140 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI