SONOS BEAM Kompatibilan je s više od 100 streaming usluga | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SONOS BEAM Kompatibilan je s više od 100 streaming usluga

Autor Krunoslav Ćosić

Novi Beam nadograđuje iskustvo kućnog kina, a streaming se odvija preko aplikacije

 Sonos Beam (2) Izvor: Sonos

Sa samo dva kabela i novim mogućnostima NFC-a postavljanje pametne zvučne trake (soundbar) za TV, glazbu, igre i drugo je izuzetno lagano te glazbu možete početi slušati već kroz nekoliko minuta. Jednostavno otvorite aplikaciju Sonos, slijedite nekoliko upita i dodirnite svoj telefon na Beam.

Sonos Beam (Gen 2) nova je verzija kompaktne pametne zvučne trake, a uskoro će podržavati Ultra HD i Dolby Atmos Music putem Amazon Music usluge. Slušatelji će time dobiti mogućnost da dožive najkvalitetniju streaming glazbu i imerzivni 3D zvuk bez gubitaka na kvaliteti do 24-bit / 48 kHz.

 Sonos Beam (4) Izvor: Sonos

Dolazi nam jesen i vrijeme jesenskih filmova i emisija koje se željno iščekuju. Novi Beam nadograđuje iskustvo kućnog kina. Kompatibilan je s više od 100 streaming usluga dostupnih u aplikaciji Sonos i obožavatelji mogu očekivati uzbudljiva poboljšanja zvuka, dizajna i pakiranja, uključujući:

• 3D audio uz Dolby Atmos
• elegantniji dizajn s ažuriranom polikarbonatnom precizno perforiranom rešetkom
• jednostavno postavljanje sustava
• održivi zvuk

Beam dolazi u održivom pakiranju napravljenom od vrhunskog nelakiranog kraft papira, s poklon kutijom od 97% održivog papira i bez pjene za jednokratnu upotrebu. Cijena uređaja je 3799 kuna, a u prodaju dolazi u listopadu 2021.

 Sonos Beam (1) Izvor: Sonos

S većom procesorskom snagom i novorazvijenim postupnim nizom zvučnika, Beam usmjerava i lokalizira zvuk po prostoriji za uistinu živopisno iskustvo. Zvučnik je sada također kompatibilan s HDMI eARC sučeljem na vašem televizoru tako da svoje omiljene filmove i igre možete doživjeti u zvuku još veće razlučivosti uz podršku novih audio formata.

3D audio uz Dolby Atmos je impresivna zvučna tehnologija koja vas stavlja u središte zbivanja što znači da ćete čuti avione kako lete iznad vas, čut ćete korake koji se kreću po prostoriji ili soundtrack filma svuda oko sebe.

Sonos Beam može se postaviti ispred stojećeg televizora ili na zid, a kontrolira se pomoću aplikacije Sonos, vašeg postojećeg daljinskog upravljača za televizor, više glasovnih pomoćnika, Apple AirPlay 2, aplikacija za glazbene usluge i još mnogo toga. Slušatelji mogu sami koristiti Beam ili se bežično proširiti sa subwooferom i parom stražnjih zvučnika za zabavu još jačeg doživljaja.

 Sonos Beam (5) Izvor: Sonos

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI