Neo QLED tehnologija dovedena je na novu razinu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Neo QLED tehnologija dovedena je na novu razinu

Autor Krunoslav Ćosić

Serija za 2022. godinu donosi brojne inovacije i značajke

 Samsung Neo QLED (4).jpg Izvor: Samsung

Novi modeli Samsungove serije televizora Neo QLED od sada su dostupni i u Hrvatskoj. Idealni su za uživanje u filmovima i serijama, igranje video igara, rad od kuće i brojne druge aktivnosti. Samsung je Neo QLED tehnologiju doveo na novu razinu.

Quantum Matrix tehnologija uvlači gledatelja u središte radnje uz najsitnije detalje kako bi uživao u filmovima i serijama u kinematografskoj kvaliteti uz naprednu tehnologiju Neural Quantum 8K procesora koja primjenjuje umjetnu inteligenciju s ciljem postizanja jače razine kontrasta kako bi sve postalo kristalno jasno pred očima gledatelja.

Surround zvuk orkestra koji svira uživo dojmit će vas kao da sviraju izravno iz vaše dnevne sobe s najnovijom tehnologijom Dolby Atmos i Q-symphony koja podiže doživljaj gledanja kod kuće na novu razinu.

 Samsung Neo QLED (1).jpg Izvor: Samsung

Neo QLED televizore odlikuje i Infinity One dizajn. Uz crne rubove koji se stapaju u Infinity zaslon Neo QLED odiše elegancijom i jednostavnošću koja odražava apsolutnu ljepotu. Uparivanjem televizora s računalom i aplikacijama za videopozive kao što je Google Duo moguće je okupiti cijeli svoj tim u tren oka iz udobnosti svoje dnevne sobe.

Za više prostora za rad spojite svoj pametni telefon s Neo QLED televizorom za ugodniji i širi prikaz svojih aktivnosti. Multi View način rada omogućava podjelu zaslona na čak četiri dijela – savršeno za trenutke kad trebate više zaslona za rad ili želite pratiti više sadržaja u isto vrijeme.

 Samsung Neo QLED (3).jpg Izvor: Samsung

Televizor omogućuje podršku i za vježbanje kod kuće uz aplikaciju Samsung Health, s popularnim profesionalcima za fitnes koji se kreću od smirujuće vođene meditacije do treninga visokog intenziteta za one kojima je nakon napornog radnog dana potrebno nešto više.

Na novom Samsungovom televizoru, čija je cijena 13.599 kuna, moguće je i igranje igara - uz do sada neviđen Super Ultrawide široki prikaz radnje u omjerima prikaza 21:9 i 32:9 i nadograđenu Gamebar traku koja stalno provjerava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu. Neo QLED televizor s opcijom Motion Xcelerator Turbo Pro donosi podršku za 4K rezolucije uz stopu osvježavanja od neviđeno uglađenih 144 Hz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI