Ultrazvučni repelent protiv komaraca i drugih štetočina | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Ultrazvučni repelent protiv komaraca i drugih štetočina

Autor Krunoslav Ćosić

Narukvica s funkcijom sata omogućuje funkcionalnost itekako poželjnu tijekom ljeta

 Narukvica protiv komaraca (2).jpg Izvor: Aliexpress

Prijenosni ubojica komaraca namijenjen je za razne situacije u kojima „leteći psi“ napadaju i grizu. Idete li na kampiranje, svakako se osigurajte ne samo od neugode i dosadnih letećih stvorenja nego i od potencijalnih bolesti koje komarci mogu prenijeti.

Narukvica svojim izgledom podsjeća na danas uobičajene pametne satove tako da pokazuje i točno vrijeme, dolazi u dvije boje (bijela i crna), a osim na ruci odrasle osobe može se koristiti i na dječjoj ruci. Stavite li dijete na spavanje, ne morate brinuti o komarcima koji će ga ugristi.

 Narukvica protiv komaraca (6).jpg Izvor: Aliexpress

Proizvođač ne nudi dodatne informacije o uređaju koji u radu koristi ultrazvučne valove. Ugodno se nosi na ruci sa silikonskom narukvicom, a sam ekran nije prevelik tako da ne zauzima previše prostora na ruci niti smeta u bilo kakvom radu. Debljina sata je 12,5 mm, širina 31 mm dok je ukupna dužina sata s narukvicom 25 centimetara.

Pri punjenju se središnji dio izvadi van remena te spoji na klasični punjač od pametnih telefona. Cijena uređaja koji spašava u ljetnim mjesecima je oko 100 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI