PRILIKOM KUPNJE NOVOG TELEVIZORA: Samsung daruje soundbar | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRILIKOM KUPNJE NOVOG TELEVIZORA: Samsung daruje soundbar

Autor Krunoslav Ćosić

U promociju su uključeni ovogodišnji Neo QLED 8K i 4K modeli

 Samsung_NeoQLED_8K_2.jpg Izvor: Samsung

Uz sliku ide i ton. Samsung je pripremio pogodnost za kupce Neo QLED 8K i 4K modela televizora – na poklon će dobiti Samsung soundbar u vrijednosti do 7199 kuna. Multimedijalni doživljaj televizora time će biti potpuniji.

Soundbar omogućuje surround zvuk zahvaljujući najnovijoj tehnologiji Dolby Atmos i Q-symphony koja vaš doživljaj gledanja kod kuće podiže na novu razinu, a uz prigodan soundbar na dar doživjet ćete pravo koncertno iskustvo iz udobnosti vlastite fotelje.

Novi Samsung Neo QLED 8K i 4K modeli televizora nastavljaju se na dosadašnje Neo QLED linije proizvoda uz još više inovacija i odličnih tehnologija. Quantum Matrix tehnologija uvlači vas u središte radnje uz najjasnije detalje.

 Samsung_NeoQLED_8K_3.jpg Izvor: Samsung

Napredna tehnologija Neural Quantum 8K procesora, uz primjenu umjetne inteligencije kako bi se postigla jača razina kontrasta i svega što se gleda učinila kristalno jasnim, unaprjeđuje uživanje u filmovima i serijama u kinematografskoj kvaliteti.

Novi Neo QLED televizori donose i brojne mogućnosti za zabavu i rad unutar četiri zida kao što su video pozivi, nakon što se upari televizor s računalom i aplikacijama za videopozive kao što je Google Duo. Moći ćete tako okupiti cijeli svoj tim u tren oka iz udobnosti svoje dnevne sobe.

Ako vam treba više prostora za rad spojite svoj pametni telefon sa svojim Neo QLED televizorom za ugodniji i širi prikaz svojih aktivnosti. Multi View način rada omogućava podjelu zaslona na čak četiri dijela – bit će to savršeno za trenutke kad trebate više zaslona za rad ili želite pratiti više sadržaja u isto vrijeme.

Televizor je namijenjen i za igranje, uz Super Ultrawide široki prikaz radnje u omjerima prikaza 21:9 i 32:9 te nadograđenu Gamebar traku koja stalno provjerava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu. Akcija u kojoj možete dobiti soundbar traje do 17. srpnja 2022.

 Samsung_The_Frame_2022.PNG Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI