MESH SYSTEM Ovaj Wi-Fi uređaj pokriva 370 kvadratnih metara | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MESH SYSTEM Ovaj Wi-Fi uređaj pokriva 370 kvadratnih metara

Autor Krunoslav Ćosić

Sustav pametne mreže podržava i automatsko prebacivanje mreže

 Xiaomi Mesh System AX3000 (5) Izvor: Xiaomi

Xiaomi Mesh System AX3000 omogućuje povezanost i na većim površinama, što će biti idealno za kuće i velike stanove površine do 370 m2. Uređaj podržava maksimalni broj povezivanja do čak 254 uređaja. U paketu ćete dobiti dva mesh uređaja kako biste proširili svoj wireless signal na veću površinu. Opcijski se može nabaviti i jedan uređaj živite li u manjem stanu.

 Xiaomi Mesh System AX3000 (3) Izvor: Xiaomi

Bit će idealan za pametne kuće u kojima postoji veći broj senzora koji se spajaju na internet. Prelazi su uobičajeni broj uređaja koje imamo danas kod kuće (mobiteli, laptopi, računala, tableti, glazbeni playeri), a podržava Wi-Fi 6.

Dakle, Xiaomi Mesh System AX3000 je dizajniran za napajanje pametnih uređaja za cijelu kuću te nudi snažnu i pouzdanu pokrivenost dvopojasne Wi-Fi 6 mreže. Bez obzira na to koliko je uređaja povezano i pokrenuto, uređaj će osigurati optimiziranu učinkovitost mreže i smanjenu latenciju s 1024QAM modulacijom, kao i podrškom za tehnologije OFDMA i 2x2 MIMO.

 Xiaomi Mesh System AX3000 (1) Izvor: Xiaomi

Sustav pametne mreže podržava i automatsko prebacivanje mreže kako bi se osigurao besprijekoran roaming kada se korisnici kreću po različitim prostorijama. Uređaj čak može pokrenuti postupak samooporavka radi reorganizacije mreže kad god se uređaj otkrije izvan mreže, a korisnici će ostati povezani na Wi-Fi 6 cijelo vrijeme.

 Xiaomi Mesh System AX3000 (2) Izvor: Xiaomi

 Xiaomi Mesh System AX3000 (4) Izvor: Xiaomi

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI