AKO TRAŽITE I KVALITETU I DIZAJN Slušalice koje omogućuju do 7 sati slušanja glazbe | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AKO TRAŽITE I KVALITETU I DIZAJN Slušalice koje omogućuju do 7 sati slušanja glazbe

Autor Krunoslav Ćosić

Uz ukupno šest mikrofona bežične stereo slušalice TCL MoveAudio S600 omogućuju aktivno uklanjanje buke

 TCL MoveAudio S600 (5) Izvor: TCL

Možete birati između Graphite Gray, Pure Marble, Silver Chrome i Turquoise Blue boja, a sudeći po dosadašnjem iskustvu TCL-ove slušalice zaslužuju dobre ocjene i po pitanju ergonomije i po pitanju zvuka, ali i po pitanju trajanja baterije. I dok većina na tržištu modela danas traje do četiri ili pet sati, TCL MoveAudio S600 će s jednim punjenjem baterija potrajati do 7 sati korištenja.

 TCL MoveAudio S600 (3) Izvor: TCL

U stilski dizajniranoj kutijici smještena je baterija koja puni slušalice, a mase je samo 55 grama. Smještena je baterija kapaciteta 500 mAh iz koje se pune slušalice s baterijama kapaciteta 55 mAh. Dakle, moći ćete ih napuniti najmanje nekoliko puta prije nego li budete morali ponovo napuniti power bank postolje u kojem se slušalice i pune i nose, dok nisu u upotrebi.

Uz Active Noise Cancellation baterije će s jednim punjenjem izdržati 5 sati, što je također dobar rezultat. Kompatibilne su s Android i iOS uređajima koje povezujete jednostavno, preko Bluetootha 5.0 BLE. Obje slušalice na sebi imaju senzore osjetljive na dodir tako da ne morate tražiti tipku za javljanje ako imate dolazni poziv. Samo dotaknete površinu slušalica dok su u vašim ušima ugodno smještene.

Slušalice podržavaju pokretanje i pauziranje glazbe, a moguće je upravljanje i putem glasa. Postoji i detekcija korištenja slušalica pa ako ih izvadite iz uha automatski se pauzira glazba.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI