ODABIR PAMETNIH KUĆANSKIH UREĐAJA Možemo stvoriti maštoviti i jedinstveni interijer | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ODABIR PAMETNIH KUĆANSKIH UREĐAJA Možemo stvoriti maštoviti i jedinstveni interijer

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung najavljuje događaj „Life Unstoppable“ kroz virtualnu premijeru

 Samsung kuhinja (2) Izvor: Samsung

Virtualna premijera događaja pod temom „House of surprises“ održat će se 12. listopada 2021., a slijedi nakon prošlogodišnjeg uspjeha.

Nastavak događaja „Life Unstoppable: House of surprises“ za 2021. godinu odvest će nas do otkrivanja najnovijih inovacija koje predstavljaju najsuvremenija rješenja bez obzira na životne navike korisnika. Novi kućanski uređaji činit će integrirani ekosustav koji pruža osvježenje i funkcionalnost u svakodnevnom životu.

Samsung će i ove godine na virtualnom događaju pokazati mogućnosti i potencijal svojih proizvoda stvaranjem virtualne slikovnice s pričom o „kući iznenađenja“ (House of Surprises). Ilustrirat će se svakodnevni život korisnika te pokazati kako Samsung može doprinijeti kreaciji i optimizaciji našega doma.

 Samsung kuhinja (1) Izvor: Samsung

U stvaranju maštovitog i jedinstvenog interijera pokazat će kvalitetne i pametne kućanske uređaje s ciljem kreiranja linije proizvoda kojima će svojim vjernim korisnicima omogućiti da kroje vlastiti život i dom uz maksimalnu kvalitetu.

„Već gotovo dvije godine naši su domovi mjesto na kojem se osjećamo sigurno i zaštićeno u odnosu na neizvjesnost koju pandemija unosi u vanjski svijet. Naši pametni telefoni i tableti omogućili su nam da ostanemo povezani s obitelji i prijateljima, a televizori su nam odvratili misli. Dok se okrećemo budućnosti, mnogi od nas ne nalaze inspiraciju u svom domu. Zato mi u Samsungu nastavljamo uvoditi inovacije koje naši kupci obožavaju. Vrlo smo sretni što vam možemo predstaviti nove uređaje za 2021. koji će donijeti još bolji osjećaj užitka u domove diljem Europe, potvrđujući da je život nezaustavljiv”, rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga za Europu, Samsung.

Događaj će biti dostupan široj javnosti za pregled od 18. listopada u 11 sati na stranici www.samsung.com, nakon virtualne premijere 12. listopada za medije i partnere.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI